Gigi Becali se pregătește să le dea o mare lovitură celor de la CFR Cluj. Pe cine vrea să transfere FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.08.2021, 20:52
Gigi Becali se pregătește să le dea o mare lovitură celor de la CFR Cluj. Pe cine vrea să transfere FCSB

Gigi Becali a început războiul psihologic înaintea meciului cu CFR Cluj de duminică din etapa a șaptea a Ligii 1. Patronul FCSB-ului nu a închis campania de achiziții încă. El caută în continuare variante pentru a-i aduce întăriri lui Edi Iordănescu.

Claudiu Keșeru este foarte aproape de o revenire la formația roș-albastră. El și-a reziliat contractul cu Ludogoreț Razgrad și are cale liberă spre FCSB, el fiind foarte apreciat atât de Becali, cât și de Edi Iordănescu.

Gigi Becali ar încerca să îl „fure” pe Mihai Bordeianu rivalilor de la CFR Cluj

De asemenea, este de așteptat ca vicecampioana României să mai aducă jucători în zona centrală a apărării. Roș-albaștrii s-au despărțit recent de Alexandru Crețu și Stipe Vucur, jucători veniți chiar în această vară. Ei nu au reușit să îl mulțumească pe Gigi Becali cu evoluțiile lor și li s-au reziliat contractele.

Pe lângă centrul apărării și atac, FCSB mai caută să își întărească și centrul liniei mediane. Mai exact zona din fața apărării. Iar roș-albaștrii s-au alăturat celor de la CFR în cursa pentru Mihai Bordeianu.

Mihai Stoica a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Printre altele, el a dezvăluit că echipa sa este interesată de Bordeianu și că e posibil să facă ofertă pentru fotbalistul de 29 de ani după meciul cu CFR Cluj de duminică.

Mihai Bordeianu este un jucător apreciat de Edi Iordănescu. Putem să discutăm și să facem o ofertă. Să treacă meciul cu CFR Cluj și se poate să-i facem o ofertă, dar am înțeles că este aproape de CFR”, a spus managerul general de la FCSB.

„Mai rar un stelist precum Keșeru”

Totodată, Mihai Stoica a vorbit și despre revenirea lui Claudiu Keșeru la FCSB și a dat detalii despre starea de sănătate a lui Adrian Șut și a lui Ionuț Panțîru.

Adrian Șut a revenit, se antrenează integrat. De miercuri, când băieții care rămân se vor reuni, Adrian Șut se va antrena cu echipa și la meciul cu Dinamo va fi apt.

La Panțîru perioada de recuperare e mai lungă, a avut o accidentare mai dură, mai ciudată, va mai dura până când va reveni. Cred că în iarnă se va antrena normal cu coechipierii

Mai rar un stelist atât de devotat precum Keșeru. Mai rar un jucător care să-și dorească să joace la Steaua (n.r. FCSB), când putea să negocieze cu alte echipe pentru salarii mai mari. E important să avem și steliști în echipă, că s-au împuținat în ultimul timp. A și plecat unul acum, pentru că Moruțan era stelist de mic”, a mai spus MM.