Gigi Becali și-a ales portarul favorit pentru restul turului de campionat: „O să vorbesc eu personal”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2021, 23:08
Gigi Becali și-a ales portarul favorit pentru restul turului de campionat: „O să vorbesc eu personal”

Gigi Becali a fost foarte supărat pe Andrei Vlad după eliminarea FCSB-ului din turul doi preliminar al Conference League. Portarul de 22 de ani a greșit decisiv la primul gol marcat de Shakhter Karagandy la meciul retur. Ulterior, meciul a ajuns în prelungiri și la loviturile de departajare, unde echipa din Kazahstan a avut câștig de cauză.

Gigi Becali a fost foarte aproape de a renunța la Andrei Vlad

După meci, Becali a fost extrem de furios pe portarul echipei sale. El a declarat chiar că vrea să îl cedeze pe acesta la Universitatea Craiova, echipă de la care l-a transferat în 2017 în schimbul sumei de 400.000 de euro. Becali considera la acel moment că evoluțiile slabe ale lui Vlad în meciurile decisive reprezintă pedeapsa lui Dumnezeu pentru el. Și asta pentru că, după cum chiar Becali a spus, l-a „furat” pe portar de la echipa din Bănie.

Toate mi se trag de la faptul că am furat. L-am furat pe Vlad de la Craiova și de-asta tot pierdem pe mâna lui, după ce face gafe incredibile. Vreau să-l dau înapoi ca să-mi spăl păcatul”, a spus Becali la Digi Sport după returul cu Shakhter Karagandy.

Patronul de la FCSB a revenit la sentimente mai bune față de portarul său

Finanțatorul FCSB-ului a anunțat chiar în mod public faptul că s-a înțeles cu Mihai Rotaru pentru transferul lui Vlad. Numai că planul lui Becali a fost dejucat de fotbalist. El a refuzat să se întoarcă la Craiova. Și se pare că a luat o decizie înțeleaptă. Asta pentru că Gigi Becali a revenit rapid la sentimente mai bune în ceea ce îl privește. Omul de afaceri și-a schimbat poziționarea față de Andrei Vlad. În continuare vrea să îl vândă, însă până când acest lucru se va întâmpla, portarul nu va mai fi ținut pe banca de rezerve, ci va redeveni titular. Cu o singură, condiție: să aibă mai mult curaj și să iasă pe centrări mai des.

Vlad, ori plecă ori trebuie să joace. Bine, o să vorbesc cu el, am să-i spun eu personal să riște mai mult chiar dacă greșește nu mă deranjează. O să-i zic ‘da, tată, poți să greșești că nu mă supăr. Să ieși mai mult pe centrări”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Astfel, Andrei Vlad va fi titular la FCSB până când va veni o ofertă avantajoasă pe numele lui. Asta dacă nu cumva se răzgândește din nou patronul. De altfel, Vlad a revenit deja în poarta vicecampioanei României. El a fost titular în meciul pe care FCSB l-a câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș în etapa a patra a Ligii 1, scor 2-1.