Gigi Becali și-a luat licența! Deian Sorescu a spart gheața cu FC Argeș, după mutarea neașteptată cerută de patronul FCSB. FOTO

Robert Zanfir 26.02.2023, 22:11

Deian Sorescu (25 de ani) a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB, în deplarea de la Pitești. Partida cu FC Argeș a contat pentru runda 27 din Superliga.

Ovidiu Popescu pe banca de rezerve a fost prima surpriză pregătită de Mihai Pintilii și compania pentru meciul de la Pitești. Apoi, lovitura din teren: Dawa i-a luat locul lui Iulian Cristea. Despre „strategul” din spatele acestei mutări… nu există informații. Și, totuși, repriza a doua avea să aducă o nouă mutare aparent inexplicabilă în formula FCSB. Edjouma, între cei mai buni în prima parte, i-a lăsat locul lui Valentin Crețu. Ce a urmat?

Gigi Becali și-a luat licența! Deian Sorescu a spart gheața pentru FCSB

Deian Sorescu l-a dezamăgit pe Gigi Becali de la venirea la FCSB. Totuși, fostul dinamovist a primit șansele lui, iar cu FC Argeș a profitat din plin. Norocul jucătorului venit de la Rakow a stat într-o decizie aparent fără argumente.

Edjouma, unul dintre cei mai buni jucători ai lui FCSB în prima repriză, a fost schimbat în minutul 46 cu Valentin Crețu. Acesta și-a luat în primire postul natural, de fundaș dreapta. În consecință, Deian Sorescu a trebuit să urce în linia de mijloc.

Tot răul spre bine pentru bănățean. Acesta a scăpat singur în careu, după o pasă a lui Adrian Șut. Și a fost neiertător. A șutat violent și l-a învins pe Straton cu o minge care s-a scurs pe sub fostul portar al FCSB.

Ce să caute Sorescu mai în față? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem. Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii”,
Gigi Becali, după ce Deian Sorescu și-a explicat diferența de randament față de perioada Dinamo.

FC Argeș – FCSB. ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi – Meza Colli, Njike – G. Crețu, Koubemba, Jobello – Garita
Rezerve: Micle – Dobrosavlevici, M. Constantin, Tîrcoveanu, Mimito, Boubacar, A. Calcan, D. Croitoru, Betrand
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: Ad. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Ovidiu Artene și Mihai Marica
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu / Arbitru AVAR: Mircea Orbuleț

Urmăriți Playsport.ro și pe