Gigi Becali și-a prezentat noua perlă! Ce transfer face FCSB înainte de Derby-ul cu Dinamo

Bordei Radu 03.09.2021, 21:31
Gigi Becali și-a prezentat noua perlă! Ce transfer face FCSB înainte de Derby-ul cu Dinamo

Edi a cerut, Gigi i-a adus. Antrenorul FCSB-ului l-a anunțat pe patron că echipa are nevoie urgentă de întăriri. Mai ales după eșecul umilitor de la Cluj, l-a convins pe Edi Iordănescu că titlul este mai departe decât se aștepta. Diferența de puncte este deja mare, iar venirea lui Dan Petrescu amenință să închidă competiția.

De aceea, vicecampionii s-au mișcat pe piața de transferuri și, chiar dacă Iordănescu n-a putut să aducă tot ce vroia, măcar se va baza pe doi fotbaliști de valoare, în atac. Mai întâi a venit Claudiu Keșeru, iar acum FCSB l-a anunțat pe Valentin Gheorghe.

Mijlocașul Astrei a ajuns, în sfârșit, la FCSB. L-a dorit și Rapid, dar a ales echipa lui Gigi Becali

Valentin Gheorghe este una din principalele ținte ale lui Edi Iordănescu. Cei doi au lucrat și la Astra, iar ăsta a fost unul din motivele pentru care fotbalistul a acceptat oferta celor de la FCSB. Asta chiar dacă era dorit și de rivala Rapid, dar și de Craiova lui Mititelu și Adrian Mutu.

Am mai lucrat cu Edi, el știe foarte bine cum să scoată tot ce am eu mai bun. A fost unul din motivele pentru care am acceptat să vin. Știu că am mai fost dorit aici, nu s-a putut atunci, dar nu regret. Consider că era momentul să fac un pas în față, în cariera mea, iar acum era cel mai bun prilej. Consider că l-am făcut exact când este mai bine pentru mine, a explicat noul fotbalist al vicecampioanei

Valentin Gheorghe poate debuta cu Dinamo. „Ar fi ceva senzațional”

Vine derby-ul cu Dinamo, chiar după pauza competițională, așa că Edi Iordănescu știe că trebuie să câștige. Mai ales că diferența dintre cele două rivale este una foarte mare. Asta chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare încearcă să se întărească cât de mult se poate. Edi Iordănescu știe că niciun alt rezultat nu va mai fi acceptat de patron sau fani, în situația în care este Dinamo, acum.

Așa că, aproape sigur, va apela la noile achiziții, mai ales că nu se va baza pe accidentații Florinel Coman și Florin Tănase.

Eu vreau să joc, să fiu concentrat sută la sută, să dau totul pentru echipă. Dacă voi debuta într-un derby, va fi cu adevărat special. Voi da totul să câștigăm. Goluri, pase de gol, tot ce pot eu. Sper să ajungem să câștigăm titlul, acesta este obiectivul principal, a declarat Valentin Gheorghe, pentru canalul clubului