Gigi Becali și-a reluat atribuțiile la partida cu Gaz Metan. Minutul 45, momentul negru pentru trei fotbaliști ai FCSB-ului

Bădulescu Silvian / 12.12.2021, 08:53
Gigi Becali și-a reluat atribuțiile la partida cu Gaz Metan. Minutul 45, momentul negru pentru trei fotbaliști ai FCSB-ului

FCSB s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaș. Golul de trei puncte a fost marcat de Darius Olaru, în minutul 60. Roș-albaștrii au surprins, iar, prin trei schimbări făcute în minutul 45.

Antrenor „nou”, obiceiuri vechi

FCSB i-a schimbat la pauză pe Andrei Dumiter, Valentin Gheorghe și Răzvan Oaidă. Aceștia au avut evoluții șterse în prima repriză a meciului de la Mediaș, iar, la pauză, au fost înlocuiți de Darius Olaru, Andrei Cordea și Claudiu Keșeru. Schimbările s-au dovedit a fi câștigătoare, întrucât Olaru, introdus la pauză, a adus cele trei puncte la București.

Ultima partidă la care FCSB făcuse trei schimbări la pauza unui meci a fost pe 15 august, în fața rivalilor de la Rapid București. Înainte de startul reprizei secunde, Iulian Cristea, Olimpiu Moruțan și Ivan Mamut au fost aruncați în luptă, iar Valentin Crețu, Darius Olaru și Octavian Popescu fuseseră scoși de pe teren.

Rapid s-a impus atunci cu 1-0, prin autugolul lui Vinicius, din minutul 39. În urma înfrângerii, antrenorul de atunci, Dinu Todoran, a fost demis și înlocuit cu Edi Iordănescu. Acesta a declarat de la început că nu acceptă intervenții de acest gen, din partea patronului, sau intervenții asupra echipei. Iordănescu jr. a plecat, însă, de la echipă, în luna noiembrie, iar locul i-a fost luat de către Toni Petrea, cel care antrenase FCSB și în stagiunea 2020-2021.

„A jucat slab, acum văd că e rezervă”

Helmuth Duckadam, analist sportiv în acest moment, a vorbit despre evoluțiile lui Darius Olaru, considerat unul dintre viitorii jucători pe care Gigi Becali va lua o sumă considerabilă de bani.

Fostul portar este surprins neplăcut de evoluțiile șterse ale mijlocașului venit chiar de la Gaz Metan Mediaș în 2019. Dintr-un titular incontestabil al echipei din Berceni, acesta a ajuns pe banca de rezerve.

„Pe mine mă miră faptul că nu-și revine Olaru, un jucător în care s-au pus mari speranțe când a revenit după accidentare. A jucat slab, acum văd că e rezervă. A jucat slab, de aia cred că a și fost înlocuit”

Conform Transfermarkt , cota de piață a lui Darius Olaru este de 4 milioane de euro. Acesta a evoluat în 65 de partide pentru FCSB, din 2019 și până în prezent. El a reușit să marcheze 12 goluri și să-și treacă în cont opt pase decisive.

Palmaresul său conține Cupa României, cucerită alături de roș-albaștri în stagiunea 2019-2020. De asemenea, el a disputat și Supercupa României în 2020, dar a pierdut în fața CFR-ului.