Gigi Becali susține că Putin nu va lua decizia care poate arunca întreaga lume în haos. De ce îi este frică patronului de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.04.2022, 14:28
Gigi Becali susține că Putin nu va lua decizia care poate arunca întreaga lume în haos. De ce îi este frică patronului de la FCSB

Gigi Becali nu crede că Vladimir Putin va apela la bombardamente cu încărcătură nucleară pe durata războiului din Ucraina. Patronul de la FCSB se bazează pe argumentul conform căruia, într-un asemenea scenariu, inclusiv liderul de la Kremlin și poporul rus ar avea foarte mult de suferit.

Gigi Becali nu se teme de un eventual război nuclear, dar recunoaște că îi este frică de Vladimir Putin

Din acest motiv, Becali nu a fost cuprins de isteria generală iscată în România în ultimele săptămâni referitoare la aprovizionarea cu pastile de iod, esențiale în eventualitatea unor explozii nucleare. Cu toate că susține că nu se teme de un eventual război desfășurat pe întregul continent, Gigi Becali recunoaște că se teme de Vladimir Putin și că nu ar avea curaj să dea ochii cu președintele Federației Ruse.

Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul.

Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO?

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el.

Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a spus Gigi Becali potrivit România TV.

Patronul de la FCSB continuă să aibă grijă de mai mulți refugiați ajunși în România

Gigi Becali continuă să se implice activ în ajutorarea oamenilor care s-au refugiat în România din calea războiului.

Sunt vreo 200 de refugiați la Berceni, sunt și pakistanezi, indieni, studenți care s-au refugiat din calea războiului. Și aseară au venit 5 autocare, probabil vor mai sosi. Ajut cum pot, acolo locuiesc în condiții foarte bune. Nu este lux, dar oricum au tot ce le trebuie”, a spus Becali recent la Pro X.

EXCLUSIV | Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „A reușit să-l păcălească pe american cu 13 milioane de euro!” Ce țeapă ar fi dat patronul de la FCSB în Italia