Gigi Becali taie în carne vie după egalul FC Voluntari – FCSB 2-2. Ce măsuri imediate a anunțat omul de afaceri. “Una dintre cele mai mari lecții din viața mea”

Olteanu Ștefan / 15.05.2022, 12:02
Gigi Becali taie în carne vie după egalul FC Voluntari – FCSB 2-2. Ce măsuri imediate a anunțat omul de afaceri. “Una dintre cele mai mari lecții din viața mea”

Gigi Becali anunță că va lua măsuri aspre în cadrul clubului după egalul FC Voluntari – FCSB 2-2. În urma acestui rezultat dezamăgitor, roș-albaștrii pot rata titlul pentru al șaptelea sezon consecutiv. Iar drept consecință, Gigi Becali spune că va tăia inclusiv din bugetul academiei.

Egalul FC Voluntari – FCSB 2-2 i-a oferit lui Gigi Becali „o lecție de viață”. Finanțatorul roș-albaștrilor amenință cu măsuri dure

Egalul de pe Arena Națională, FC Voluntari – FCSB 2-2, ar putea fi similar cu un nou sezon ratat pentru echipa lui Gigi Becali. Dacă CFR Cluj o va învinge pe Universitatea Craiova duminică seară, de la 21:30, formația din Gruia va deveni matematic campioană pentru al cincilea sezon la rând. În caz contrar, dacă oltenii obțin un rezultat pozitiv, titlul se va decide în ultima etapă, cu ocazia derby-ului FCSB – CFR Cluj.

Gigi Becali crede că titlul nu se va decide azi, însă dacă premoniția sa nu se va adeveri, finanțatorul FCSB anunță măsuri drastice în cadrul clubului roș-albastru.

Urmează despărțiri în masă la nivelul lotului și chiar postul lui Toni Petrea poate fi în pricol. De asemenea, bugetul tuturor structurilor din cadrul clubului urmează să fie redus:

Tavi Popescu nu trebuia schimbat, fără Tavi Popescu nu putem câștiga. Jucătorii noștri au emoții, trebuie jucători cu maturitate la meciul ăsta. Dacă nu iau titlul, vedem ce jucători mai dăm, care termină contractul, și la revedere.

Nu mai iau niciun jucător, facem imediat și la Academie și peste tot. Tăieri peste tot, eu dau banii mei la fotbal? Azi am primit una dintre cele mai mari lecții din viața mea. Nu știu dacă pot să mă schimb, că așa sunt făcut, să iubesc oamenii și să am încredere în oameni”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Toni Petrea, singurul criticat după FC Voluntari – FCSB 2-2

În mod surprinzător, după remiza de pe Arena Națională, Gigi Becali nu a sărit la gâtul jucătorilor, așa cum obișnuia să facă de cele mai multe ori.

Am câștigat cu 2-1, felicit jucătorii. Păi, dar nu e normal să fac referire la golul din offside?”, a declarat Gigi Becali după meci, făcând trimitere și la reușita lui Cristian Costin din minutul 88, care a ajutat-o pe FC Voluntari să smulgă un punct.

Însă, antrenorul Toni Petrea nu a fost iertat. Gigi Becali nu a înețeles schimbarea efectuată în minutul 76, la doar patru minute distanță după ce Florin Tănase a marcat golul de 2-1 pentru FCSB. Toni Petrea a ales să îl trimită în teren pe Valentin Gheorghe, în locul lui Octavian Popescu.

Sunt supărat doar de o schimbare pe care am făcut-o noi. Tavi Popescu nu trebuia schimbat. Fără Tavi Popescu noi nu putem să ținem mingea, l-am băgat pe Vali Gheorghe… La meciurile astea tari trebuie jucători cu personalitate. L-am băgat pe Dumiter, nici pressing nu a făcut”, a mai transmis Gigi Becali, conform aceleiași surse.

Campioana CFR Cluj bravează după eșecul uriaș al FCSB. “Nu ne așteptam să facă atât de multe puncte”.