Gigi Becali va trimite un jucător aproape inexistent, la FCSB, în derby-ul cu Rapid: „Să vedem ce poate”

Cosmin Olteanu 22.05.2023, 18:37
Gigi Becali va trimite un jucător aproape inexistent, la FCSB, în derby-ul cu Rapid: „Să vedem ce poate”

Gigi Becali va trimite un jucător aproape inexistent, la FCSB, în derby-ul cu Rapid, care va conta pentru ultima etapă din play-off-ul Superligii.

FCSB va termina sezonul pe locul 2, după ce a fost învinsă de liderul și noua campioană a României, Farul Constanța, 3-2.

Gigi Becali va trimite un jucător aproape inexistent, la FCSB, în derby-ul cu Rapid

Latifundiarul din Pipera a anunțat că, la meciul cu Rapid, va utiliza mai mulți jucători care nu au prins prea multe minute de joc, în actualul sezon, printre care se va număra și Denis Haruț.

„Nu știu acum hotărârea pe care o voi lua. Cu siguranță că la supărare zic, dar am și al doilea gând. Cred că ăla va fi. Doi fundași centrali și un mijlocaș, un dirijor. Ați văzut CFR, fără Deac, ce a fost?

Și chiar și un atacant. Care nu numai să devieze, am nevoie de un atacant care să țină de minge și care să aștepte echipa pe contraatac. Să vedem! O să joace și Haruț, să vedem ce poate. Înclin să iau doi fundași centrali”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Denis Haruț a fost transferat de FCSB, în februarie 2021, de la FC Botoșani, pentru 660.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2025 cu formația bucureșteană.

În actualul sezon de Superliga, Haruț a bifat doar opt partide în tricoul FCSB-ului.

Partida FCSB – Rapid este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live, pe playsport.ro.

Valeriu Iftime îl vrea pe Denis Haruț la FC Botoșani

Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, a dezvăluit faptul că își dorește să-l „repatrieze” pe Denis Haruț, actualul jucător al FCSB-ului. Însă, conform spuselor sale, această mutare se va realiza doar dacă fundașul va fi lăsat liber de contract și va accepta un salariu cu 50% mai mic decât la FCSB.

„Haruț nu va veni la Botoșani decât dacă îl lasă liber de contract și el va înțelege că va fi plătit cu un contract la jumătate din ce are acum”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe