Gigi s-a uitat la alt meci: ”20 de milioane vreau pe Moruțan!”. Balint: ”A fost cel mai slab de pe teren!”

Catinca Giosanu 28.03.2021, 09:56
Gigi s-a uitat la alt meci: ”20 de milioane vreau pe Moruțan!”. Balint: ”A fost cel mai slab de pe teren!”

România a învins Ungaria cu 2-1 la Campionatul European de Tineret, meci în care a revenit de la 0-1. Golurile au fost marcate de Alexandru Mățan (70) și Alexandru Pașcanu (87), iar pentru Ungaria de Andras Csonka (56). Patronul Gigi Becali a urmărit și el îndeaproape jocul de la Budapesta. Finanțatorul echipei roș-albastre a lăudat prestația lui Moruțan.

Gigi s-a uitat la alt meci: ”20 de milioane vreau pe Moruțan!”

Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe Olimpiu Moruțan după turneul final găzduit de Ungaria și Slovenia.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că e dispus să renunțe la serviciile internaționalului român. Dar nu oricum, ci cu o anumită condiție.

La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruțan va pleca pe mulți, mulți bani. La ora asta, pot să îmi permit, ca să fiu cu bun simț, 20 de milioane. 20.000.000! O să fie cel mai scump, o să vedeți voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeți.”, a declarat Gigi Becali după meciul României U21 cu Ungaria U21, pentru Sport.ro.

De cealaltă parte, marile voci din fotbalul românesc l-au tras de urechi pe Olimpiu Moruţan.

Morutan e acuzat ca joaca pentru el, ca sa prinda un transfer in strainatate
Moruțan e acuzat că joacă pentru el, ca să prindă un transfer în străinătate

Balint: ”A fost cel mai slab de pe teren!”

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a comentat prestaţia micilor ,,tricolori” din Ungaria. Ex-oficialul a spus despre Olimpiu Moruţan că este un fotbalist individualist.

Băi, Moruţan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă. El vrea să joace pentru el, să fie vândut, să îşi ia bani mulţi. Să stea dracu’ liniştit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îţi bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta.”, a declarat Dumitru Dragomir.

Și Gabi Balint este de părere că mijlocașul a fost cel mai slab de pe teren la cele două partide.

Moruțan e un jucător individual, ar fi trebuit să facă mai mult. Azi a fost cel mai slab de pe teren, cu Olanda a fost destul de slab, dar acum a fost și mai slab. Păcat că nu ma avut un jucător inspirat la finalizare. Eu cred că Mutu nu are încredere în jucătorii de rezervă. Moruțan a fost slab și trebuia să fie schimbat. Trebuia să îi bage pe Cîmpanu sau Popescu și poate unul îi aducea un plus. Eu cred că el nu crede foarte mult în jucătorii de rezervă. De asta nu face schimbări… Olaru trebuia să fie schimbat pentru că obosise în ultimele 20 de minute. Mutu știe mai bine, el își cunoaște jucătorii mai bine…”, a spus Gabi Balint la Fotbal Club de la Digi Sport.

După disputa cu Ungaria U21, România U21 va da piept în ultimul meci al grupei cu Germania U21, pe data de 30 martie.

Urmăriți Playsport.ro și pe