Gol, Dennis Man! Românul marchează la debutul în Serie B!

Moldoveanu Camelia / 20.08.2021, 23:33
Gol, Dennis Man! Românul marchează la debutul în Serie B!

Dennis Man a înscris la debutul în noul sezon din Seria B. Internaționalul român a intrat pe teren din postura de titular, alături de legendarul Buffon. Parma începe în forță, meciul contra Frosinone și demonstrează că-și dorește cu ardoare să revină în Seria A.

Parma a strălucit datorită lui Dennis Man

Este primul meci pentru Parma în acest sezon din Seria B. Internaționalul român Dennis Man a intrat pe teren din postura de titular. Din păcate Valentin Mihăilă, celălalt român aflat sub comanda lui Enzo Maresca, se reface după accidentare.

Primul gol al celor de la Parma a fost înscris de Tutino, în minutul 41. Astfel, au reușit să egaleze după reușita din minutul 31 a lui Alessio Zerbin. După prima repriză a fost momentul de glorie a lui Denis Man. Fostul jucător de la FCSB a finalizat contraatacul în minutul 52.

Acesta este primul meci a lui Buffon la Parma. Fostul portar de la Juventus a decis să-și continue cariera în Seria B după cele 17 apariții la echipa din Torino, în perioada 2019-2021. Nu este o alegere întâmplătoare. Gianluigi Buffon a jucat pentru prima dată la seniori chiar la actualul său club, Parma, în perioada 1995-2001. Legendarul portar a mai trecut și pe la PSG, pentru un singur sezon și a adunat în Franța 17 apariții. Cel mai mult timp l-a petrecut la Juventus, acolo unde a mai performat și în perioada 2001-2018 (509 meciuri).

Ce dialog a avut Dennis Man cu Buffon în vestiarul Parmei

Dennis Man și-a amintit primul dialog pe care l-a avut cu legendarul portar și care a fost întâiul cuvânt pe care Buffon l-a rostit în momentul în care l-a văzut.

Primul cuvânt în română pe care l-a rostit a fost Mutu. I-am spus şi eu: ‘Ţi-ai adus aminte că ai apărat penalty-ul de la Euro 2008!’ Este un om care te ajută foarte mult.

Nu îndrăznesc să îi dau scăriță. Cred că i-am înscris un gol. Mă uit la el în vestiar și realizez că sunt coleg cu Buffon.”, a declarat Dennis Man pentru AS.ro.

Echipele de start în meciul Frosinone – Parma

Frosinone: Ravaglia – Brighenti, Gatti, Szymanski, Zampano – Rohden, Maiello, Boloca – Canotto, Ciano, Zerbin
Rezerve: De Lucia, Palmisano, Bevilacqua, Cotali, Koblar, Kitten, Garritano, Gori, Haoudi, Vitale, Charpentier, Iemmello, Matarese, Satariano, Tribuzzi
Antrenor: Fabio Grosso

Parma: Buffon – Sohm, Balogh, Osorio, Gagliolo – Schiattarella, Juric; Man, Vazquez, Brunetta; Tutino
Rezerve: Turk, Colombi, S. Iacoponi, Dierckx, D. Iacoponi, Brugman, Benedyczak, Zagaritis, Camara, Busi, Valenti
Antrenor: Enzo Maresca