Gol fabulos în Dinamo – Universitatea Cluj. VIDEO Tescan l-a lăsat interzis pe Eșanu

Octavian Vasilescu 29.05.2022, 21:32
Gol fabulos în Dinamo – Universitatea Cluj. VIDEO Tescan l-a lăsat interzis pe Eșanu

Dragoș Tescan (22 de ani) a deschis scorul în returul meciului Dinamo – Universitatea Cluj.

VEZI AICI LIVE BLOG. Dinamo – Universitatea Cluj. Nebunie în Ștefan cel Mare

Tescan, gol uriaș în Dinamo – Universitatea Cluj

Mijlocașul oaspeților a înscris un gol fabulos în „Groapă”, în minutul 17. Tescan l-a învins pe portarul Mihai Eșanu cu o minge lobată, expediată de la peste 25 de metri. Mingea „a mușcat” bara transversală, după care a picat în poartă.


În tur, Universitatea Cluj a învins Dinamo, scor 2-0. Regula golului marcat în deplasare a fost eliminată. Dinamo poate trimite meciul în prelungiri, dacă se impune la o diferență de două goluri la finalul celor 90 de minute. Dacă vor câștiga la o diferență de cel puțin trei goluri, „Câinii” vor câștiga barajul și vor rămâne în Liga 1. În oricare alt caz, „U” Cluj va promova în Liga 1, iar Dinamo va pica în Liga 2.

Dinamo a luat naștere în urmă cu 74 de ani și niciodată nu a retrogradat în eșalonul secund.

VEZI AICI Cela mai tari imagini din Dinamo – Universitatea Cluj

Costel Orac, la Playsport Live: „Nu concep ca Dinamo să retrogradeze”

Un fost mare jucător de la Dinamo, Costel Orac, speră ca elevii lui Dusan Uhrin să întoarcă soarta barajului pe teren propriu:

Nu, nici vorbă, nu mă gândeam că o să ajungem aici. Și niciun dinamovist nu cred că se aștepta la asta. Aștept să văd fotbal, aștept să văd ambiție, ceea ce nu am văzut la Cluj. Am fost și la Cluj și aveam așteptări mari. Ceea ce am văzut acolo nu mi-a plăcut.

Dacă ținem cont de diferență de valoare, de atmosfera din stadion, de faptul că jucătorii au înțeles ce înseamnă istoria acestui club… Rațiunea îmi spune același lucru, încă consider că este diferență de valoare între cele două echipe.

2-0 este destul de greu de recuperat, dar există speranțe, totul depinde de jucători, de dăruirea lor, de atmosfera din seara asta, care va fi cum a fost deobicei în ultima perioadă.

Eu, Prunea, Augustin, Deagnea și toți ceilalți am venit cu mare speranță, nu concepem că Dinamo să retrogradeze. Scorul pentru mine înseamnă calificare”, a spus Orac, în direct la PlaySport Live.