Golgheterul Florin Tănase, un car de nervi după remiza din FCSB – U Craiova

Marian Cărăvan / 04.04.2021, 23:16
Golgheterul Florin Tănase, un car de nervi după remiza din FCSB – U Craiova

FCSB a terminat la egalitate, 0-0, cu Universitatea Craiova, în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1. Roș-albaștrii au scăpat după tăvălugul oltenilor, care au irosit și un penalty în minutul 61. Căpitanul FCSB a avut ocazia de a înscrie în meciul de la Giurgiu, însă nu a reușit să-l învingă pe Pigliacelli. Golgheterul Florin Tănase a fost un car de nervi după remiza din FCSB – U Craiova. Și nu pentru că nu a reușit să marcheze.

Golgheterul Florin Tănase, un car de nervi după remiza din FCSB – U Craiova

Florin Tănase și-a spus oful la finalul meciului de la Giurgiu. O remiză albă în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, în care căpitanul și golgheterul roș-albaștrilor a trecut pe lângă gol. Revenit de la acțiunea echipei naționale, Tănase a fost integralist în meciul contra oltenilor. La finalul confruntării a trimis săgeți către administrația locală bucureșteană. Florin Tănase a făcut o declarație cu iz de ironie, pentru că „un punct în deplasare e bine”. Aluzie la faptul că FCSB nu a fost lăsată să joace meciul cu Craiova pe Arena Națională.

Important este că nu am pierdut şi suntem pe primul loc. Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare e bine. Le mulţumim celor de la Primăria Bucureşti pentru că ne-au lăsat să jucăm acolo. Sper să ne obişnuim şi în noua casă şi să câştigăm. Din păcate astăzi nu am reuşit să marcăm. În primul rând eu am ratat două situaţii foarte bune. A avut o intervenţie foarte bună Pigliacelli”, a spus Florin Tănase la flash-interviurile de după meci.

Florin Tanase, un car de nervi dupa remiza din FCSB - U Craiova
Florin Tanase, un car de nervi dupa remiza din FCSB – U Craiova

FCSB – Craiova, mutat de pe Arena Națională

Inițial, derby-ul FCSB – Craiova trebuia să se joace pe Arena Națională. Acolo unde „tricolorii” disputaseră cu câteva zile în urmă meciurile cu Macedonia de Nord și Germania, din preliminariile CM 2022. Meciul a fost însă mutat la Giurgiu, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”.

Această decizie a fost luată în urma unor probleme tehnice apărute la Arena Națională, care au făcut imposibilă disputarea partidei pe cel mai mare stadion din România”, se arată în comunicatul echipei roș-albastre.

Aparent, lucrările de renovare au început mai devreme decât se estima pe Arena Națională. Partida dintre FCSB și Craiova ar fi trebuit să fie ultima găzduită de cel mai mare stadion al României.
Acesta va intra în renovări, pentru a se prezenta în cele mai bune condiții la Campionatul European din această vară. Arena Națională va găzdui trei partide din Grupa C la Euro, dar și un duel din optimile de finală.
Arena va fi predată, în această lună, în gestionare către UEFA, în vederea pregătirii celor patru dueluri de la Euro.