Goluri spectaculoase marcate de FCSB contra lui Sepsi. Covăsnenii au fost la pămânat în prima repriză

Alex Vartolomei 24.09.2023, 22:33
Goluri spectaculoase marcate de FCSB contra lui Sepsi. Covăsnenii au fost la pămânat în prima repriză

FCSB a avut un start excelent pe terenul celor de la Sepsi, și după doar 11 minute, formația bucureșteană conducea cu scorul de 2-0.

Adrian Șut, mijjlocașul FCSB-ului, a fost cel care a deschis scorul la Sfântu Gheorghe, pe stadionul lui Sepsi, după o fază de excepție, în minutul 6. Șut a recuperat o minge din piciorul lui Varga și a continuat acțiunea pe cont propriu, reușiund să marcheze în urma unui șut pe jos, din exteriorul careului.

Pentru Adrian Șut, este primul gol din acest sezon. Mijlocașul a jucat în 11 partide, în meciuile din Superligă și preliminariile Conference League, dar până la meciul de la Sfântu Gheorghe nu reușise să înscrie sau să ofere vreo pasă decisivă.

Cota de piață a lui Adrian Șut este de 1,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul de la FCSB, a reușit să majoreze diferența bucureștenilor după o execuție superbă.

Mijlocașul a făcut 2-0 în minutul 11, după ce Adrian Șut deschisese scorul cu doar 5 minute în urmă. Olaru l-a învins pe Niczuly cu o execuție perfectă cu stângul, un voleu din afara careului.

Olaru se află într-o formă excelentă, pe care a reconfirmat-o și în partida de la la Sf. Gheorghe. Fotbalistul FCSB-ul reușise să mai marcheze de 5 ori în precedentele 9 partide jucate în acest sezon de SuperLiga. Lângă cele 9 reușite se adaugă și un assist.

Olaru a primit o pasă în centru și se afla la aproximativ 20 de metri de poartă adversă. Acesta a preluat balonul cu piciorul drept, apoi a trimis cu stângul un șut în colțul stâng al porții lui Niczuly, aproape de vinclu.

Portarul covăsnenilor nu a avut nicio șansă să intervină și a rămas pur și simplu spectator, nici măcar nu a mai plonjat.

În momentul actual, Olaru este golgeterul celor de la FCSB, cu 6 goluri. Este urmat ierarhie de Compagno, cu 4 reușite.

Urmăriți Playsport.ro și pe