Greșeala care îl „îngroapă” pe Gigi Becali în acest an. Adio, titlu!

Bordei Radu / 10.01.2022, 21:49
Greșeala care îl „îngroapă” pe Gigi Becali în acest an. Adio, titlu!

Se pare că titlul îl va ocoli și în acest an pe Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului speră an de an să întreurpă supremația celor de la CFR Cluj, dar ardelenii par să controleze competiția și în acest sezon. În plus, nici deciziile patronului roș-albaștrilor nu ajută cu mult cauza bucureștenilor.

Patronul vicecampioanei este cunoscut pentru modul autoritar și impulsiv. În plus, nimic nu mișcă la echipă fără ca Gigi Becali să nu fie informat. Acesta ia hotărârile care le consideră cele mai bune pentru gruparea asta. Dar se pare că una din deciziile sale îl va costa titlul și în acest sezon.

Hotărârea care îl va „bântui” pe Gigi Becali în acest sezon. Momentul când CFR-ul a luat avantaj decisiv în lupta pentru titlu

Când a fost adus la FCSB, în această toamnă, Edi Iordănescu a revitalizat gruparea roș-albastră. Antrenorul lua toate deciziile la echipă, suporterii și jucătorii erau și ei entuziaști. Și rezultatele au fost pozitive, dar asta tot nu a fost de ajuns pentru patron. Acesta a făcut tot posibilul să scape de antrenorul său, iar acest lucru este posibil să fi oferit avantajul decisiv CFR-ului.

Echipa începuse să joace cu Edi, iar atunci a intervenit și Gigi. Cred că este o greșeală mare, se va vedea asta, în timp. FCSB a suferit ca joc, chiar dacă rezultatele au fost bune. Dar tot CFR-ul va fi campioană, de aceea a rămas și Dan Petrescu. Știe ce are de făcut, a declarat un alt fost antrenor al FCSB-ului, Ilie Stan, pentru Digisport.

De ce s-a despărțit FCSB de Edi Iordănescu. Atacul antrenorului, la început de an

Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte, antrenorul este la mare căutare. Dar experiența la FCSb rămâne un regret pentru tehnician, pentru că nu a putut să își termine munca. Acesta a declarat că patronul nu mai avea putere la echipă și asta l-a nemulțumit. Becali era obișnuit să decidă tot, iar Iordănescu înlăturase influența acestuia.

Lumea nu știe multe, dar e mai bine așa. Dacă puteam rămâne în condiții normale, 100% rămâneam. Doar pentru asta venisem. Pentru un titlu cu Steaua (n.r. – FCSB)! Oricum, se putea construit o echipă puternică, care să intre în Europa și să ia titlul doi-trei ani. Cum a făcut și CFR. Astea nu se fac bătând din palme. Se fac când îți respecți promisiunile” a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu pentru fanii care i-au scris pe Instagram.