Greșeala fatală făcută de Gigi Becali! Din ce motiv penibil riscă să ajungă din nou la închisoare! Patronul de la FCSB are probleme mari

Moldoveanu Camelia 17.05.2022, 09:34
Greșeala fatală făcută de Gigi Becali! Din ce motiv penibil riscă să ajungă din nou la închisoare! Patronul de la FCSB are probleme mari

Gigi Becali  a făcut o greșeală uluitoare, în direct la TV. Patronul FCSB a mărturisit ce a făcut pentru ca Gică Hagi să beneficieze de un mic ajutor. Declarația l-ar putea costa scump pe omul de afaceri.

Declarația care i-ar putea fi fatală lui Gigi Becali

FCSB nu a mai avut nicio șansă la titlu în momentul în care a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2. Ilfovenii au luptat până în ultimul minut, cu toate că pentru ei meciul nu avea o miză, însă pentru echipa lui Toni Petrea era o luptă crucială.

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de atitudinea finului său, Florentin Pandele (primarul orașului Voluntari), considerând că FC Voluntari ar fi trebuit să le dea voie „roș-albaștrilor” să-și adjudece victoria extrem de importantă pentru lupta la titlu. Această declarație l-ar putea costa sump pe Gigi Becali, autodenunțându-se în legătură cu meciul FCSB – Viitorul, scor 2-5.

„Dacă finul meu (n.r. Florentin Pandele), care cred că mă iubește, și eu îl iubesc pe finul meu…Când a fost vorba de interes, el a făcut împotriva mea. Am spus că mă iubește! Nu vezi? Că ei fac și împotriva dragostei.

Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis ‘Dă-ți demisia acum!’ Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea ‘Nu fac așa ceva!’. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul. El (n.r. Florentin Pandele) a plecat în Grecia. Are nevoie nașul meu? Nu mai plec în Grecia! Noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că-l ascult pe nașul.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gică Hagi a avut o reacție explozivă: „Nu știe să piardă”

Gică Hagi a asigurat că relația de rudenie dintre el și finul Gigi Becali nu a afectat niciodată integritatea unei competiții. De asemenea, el a ținut să precizeze că este adeptul principiului conform căruia oricare meci, din orice sport, trebuie să se decidă doar pe teren. Nu în ultimul rând, Hagi a mai spus că Gigi Becali a făcut acele declarații doar pentru că „nu știe să piardă”.

„Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției!

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă.

În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații!”, a transmis Gică Hagi prin intermediul site-ului oficial al Farului Constanța.