Grupă infernală pentru Dinamo, în Liga Campionilor! Barcelona, PSG, Flensburg sau Veszprem vin la București

Bordei Radu / 02.07.2021, 15:05
Grupă infernală pentru Dinamo, în Liga Campionilor! Barcelona, PSG, Flensburg sau Veszprem vin la București

Grupă infernală pentru Dinamo, în Liga Campionilor! De abia se bucuraseră fanii și oficialii alb-roșiilor, după ce Federația Internațională a acceptat dosarul câinilor pentru a fi prezenți în acest sezon de Liga Campionilor.

Dinamoviștii au fost una din cele șase echipe care au primit câte un wild-card anul acesta, pentru grupele Ligii Campionilor. Celelalte formații sunt: Meshkov Brest (Belarus), HB Montpellier (Franța), Veszprem (Ungaria). Elverum Handball (Norvegia) și HC Motor (Ucraina). 

Acum dinamoviștii și-au aflat grupa și este una cu adevărat spectaculoasă. Unele din cele mai puternice nume din handbal vor veni la București.

Grupă infernală pentru Dinamo, în Liga Campionilor! Barcelona, PSG, Flensburg sau Veszprem vin la București

Dacă la fotbal, suporteri alb-roșiilor nu prea mai au speranțe de mai bine, la handbal, Dinamo a îndeplinit visul lui Cristi Borcea. Aproape în fiecare an, „câinii” se bat cu cele mai tari forțe ale continentului și o fac de la egal la egal. Acum, însă, vor avea în față o provocare uriașă. Grupa în care au picat conțin nume uriașe, ca Barcelona, PSG dar și Vezprem, echipa unde a jucat ultima dată regretatul Marian Cozma.

FC Porto , Lomza Vive Kielce, SG Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprem HC, HC Motor completează această grupă de foc.

Revedere între Xavier Pascual și fostul său club

Dinamoviștii sunt pregătiți pentru noul sezon din Liga Campionilor: vor avea pe bancă unul din cei mai buni antrenori din lume. Xavi Pascual a fost adus ca să ajute la obținerea unor rezultate mari pentru Dinamo. Spaniolul este unul din cei mai titrați tehnicieni din handbalul masculin.

În 12 ani de activitate la cel mai înalt nivel, lucrând cu mulți dintre marii jucători ai lumii, ​​Xavi Pascual a cucerit toate titlurile posibile. Recordul l-a stabilit în sezonul 2014/2015, când Barca, cu el la timonă, a câștigat șapte trofee, inclusiv Liga Campionilor. Totodată, în sezonul 2020-2021 al Ligii Campionilor, el a fost declarat cel mai valoros antrenor al competiției.

Acesta a renunțat la bugetele de milioane de la Barcelona și s-a întors în România. Pentru el, experiența de la Dinamo reprezintă o provocare importantă în carieră.

Dinamo m-a dorit foarte mult și vreau să mulțumesc clubului pentru efortul depus pentru a mă avea pe banca tehnică în sezonul următor. Pentru mine este o mare provocare și sper că această colaborare să fie de lungă durată și de mare succes. Am fost foarte impresionat de modul în care fanii dinamoviști l-au susținut în acele momente dificile, a declarat ibericul