Guardiola a stârnit râsul tuturor. Ce obiectiv și-a propus pentru sezonul viitor

Ioan Valentin Oprea 24.05.2023, 17:35
Guardiola a stârnit râsul tuturor. Ce obiectiv și-a propus pentru sezonul viitor

Manchester City şi-a trecut în palmares, în weekend, cel de-al treilea titlu consecutiv în Premier League. „Cetăţenii” pot face tripla în acest sezon, urmând să mai evolueze în încă două finale. Mai întâi, în data de 3 iunie, Kevin De Bruyne şi ceilalţi coechipieri ai săi îşi vor măsura forţele cu rivala Manchster City, în ultimul act din FA Cup. Peste numai şapte zile, în 10 iunie, City va juca marea finală a Champions League, cu Inter Milano.

Întrebat de jurnalişti ce obiectiv va avea City în sezonul viitor, antrenorul principal al trupei de pe „Etihad Stadium”, Pep Guardiola, a surprins asistenţa. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a făcut haz de necaz de cifrele negative ale „cetăţenilor” din partidele de pe terenul lui Tottenham şi a explicat că principalul ţel al echipei sale va fi acela de a marca, în sfârşit, primul său gol pe noul stadion al londonezilor.

Îmi doresc să marchez în deplasare împotriva celor de la Tottenham, acesta va fi obiectivul din sezonul următor”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Guardiola.

Din 2018, de când Tottenham s-a mutat pe noua sa arenă, City nu a reuşit niciodată să obţină o victorie. Mai mult decât atât, „cetăţenii” nu au izbutit nici măcar să puncteze pe tabela de marcaj. Londonezii s-au impus de fiecare dată, iar golaverajul este unul surprinzător, 7-0 pentru Tottenham.

Haaland, în centrul atenţiei la petrecerea de titlu

După ce au trecut la limită de Chelsea, scor 1-0, „cetăţenii” au sărbătorit, până la orele dimineţii, câştigarea campionatului. Tânărul star din atacul lui City, norvegianul Erling Haaland, a fost în centrul atenţiei şi la petrecerea privată, organizată la finalul jocului cu gruparea de pe „Stamford Bridge”.

Însoţit de partenera sa, Isabel Johansen, norvegianul de 22 de ani a apărut într-o ţinut ieşită din comun. Haaland a purtat o pijama de culoare albastră şi a fost cel mai fotografiat jucător al lui City. Alături de acesta, la petrecere a participat şi tatăl său.

Urmăriți Playsport.ro și pe