Haaland nu este dorit la Barcelona. Dani Alves i-a sfătuit pe șefii clubului să îl cumpere pe Mbappe

Bordei Radu / 09.04.2022, 17:00
Haaland nu este dorit la Barcelona. Dani Alves i-a sfătuit pe șefii clubului să îl cumpere pe Mbappe

Erling Haaland nu impresionează pe toată lumea, Dani Alves încă are rețineri atunci câmnd vine vorba de norvegian. Atacantul ar fi și pe lista catalanilor, dar aceștia ar trebui să facă eforturi financiare uriașe. Cum Barcelona încă mai este în criză, clubul ar putea să caute ținte mai accesibile. Mai ales că nu toată lumea de pe Camp Nou este convinsă de calitățile acestuia.

Erling Haaland nu l-a convins pe Dani Alves. De ce veteranul Barcelonei nu recomandă transferul starului de la Dortmund

Deși este văzut drept un viitor Balon de Aur și un marcator pur sânge, depășit doar de Robert Lewandoski, Erling Haaland nu are admiratori peste tot. Din vară, atacantul va părăsi pe Dortmund și toate echipele mari îi vânează semnătura. Și Barcelona vrea să dea lovitura și să îl alăture pe norvegian celorlalți jucători tineri de mare viitor, din lotul lui Xavi. Cu toate acestea, cel mai premiat fotbalist din istorie consideră că aducerea lui Haaland ar fi o greșeală.

Dani Alves este admiratorul celuilalt mare nume care va fi disponibil, în această vară. Kylian Mabppe pare destinat însă să ajungă tocmai la rivala Real Madrid. Brazilianul îndeamnă conducerea catalanilor să nu permită acest lucru.

Haaland reprezintă o investiție uriașă și eu, unul, nu aș face-o acum. Acum mă joc ca directorul sportiv și vin să spun că l-aș prefera pe Mbappe înainte. Dacă tot se plătesc bani mulți, ar fi mai bine să se facă eforturi pentru francez. Este un fotbalist mai complet, are mai multe calități. Eu așa văd, a explicat Dani Alves

Liverpool, prima echipă care iese oficial din cursa pentru Haaland

Atacantul norvegian s-ar pregăti, oricum, de Premier League. Unde este dorit de Manchester City, dar și de United. Perspectiva de a lucra cu Pep Guardiola îl atrage mai mult pe Haaland. În schimb, un alt gigant din Anglia refuză să se implice în aducerea jucătorului. Într-un interviu acordat pentru Bild, Jurgen Klopp a spus că sumele care se învârt în jurul „afacerii Erling Haaland” sunt mult peste puterile lui Liverpool. Astfel, Klopp și-a luat deja gândul de la fotbalistul norvegian. În total, nemții speculează că afacerea Haaland va depăși suma de 300 de milioane de euro

Nu ne vom putea apropia. Cifrele menţionate acolo sunt nebuneşti. Nu avem nimic de-a face cu ele. Nicio şansă. Este ceva care sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc, a declarat Jurgen Klopp, conform revistei Sport Bild.