Haaland refuză La Liga și și-a stabilit deja noua destinație. Viitorul starului norvegian nu este lângă Mbappe

Moldoveanu Camelia / 16.11.2021, 22:53
Haaland refuză La Liga și și-a stabilit deja noua destinație. Viitorul starului norvegian nu este lângă Mbappe

Presa din Spania îi dezamăgește pe fanii celor de la Real Madrid. Se pare că Haaland și-a ales deja viitoarea destinație și cu siguranță nu este La Liga. Dezvăluirea a fost făcută de un apropiat al „galacticilor”.

Erling Haaland nu o să joace în La Liga

Atacantul de 21 de ani este momentan accidentat, fiind indisponibil pentru meciurile celor de la BVB pentru o vreme. Cu toate acestea, atacantul nu-și pierde „aura magică” și este dorit de mai multe cluburi din lumea întreagă.

Mina Raiola, impresarul atacantului, se pare că discută intens cu marile puteri care își permit să plătească cei suma de 75 de milioane de euro, clauza prin care Haaland poate părăsi actuala echipă începând cu 2022.

Cu toate că este cunoscut interesul celor de la Real Madrid pentru „mașina de goluri”, se pare că spaniolii au fost deja anunțați că fotbalistul are, de fapt, altă țintă. Realizatorul emisiunii „El Chiringuito”, un apropiat al „galacticilor” a anunțat unde urmează să joace Haaland.

Haaland va merge în Premier League! El este deja ‘promis’ unui club uriaș. Real Madrid știe acum că Haaland va juca în Anglia sezonul viitor”, a dezvăluit Josep Pedrer.

Dintre echipele din Premier League, Chelsea a fost cea care și-a exprimat dorința de a semna cu Haaland în această vară. Cu toate acestea, Dortmund n-a vrut să renunțe așa ușor la norvegian. Pe lista posibilelor destinații se află și Manchester City, mai ales pentru că și-ar permite acest transfer. În același timp ar mai exista două motive: tatăl lui Haaland a jucat la City între 2000 și 2003; dar și faptul că după plecarea lui Aguero s-a eliberat un loc de atacant în „schema” lui Guardiola.

Transferul lui Kylian Mbappe s-ar putea face în iarnă. Încep negocierile între PSG și Real Madrid

Kylian Mbappe refuză în continuare prelungirea contractului cu PSG, iar transferul său la Real Madrid s-ar putea face încă din această iarnă. Spaniolii de la Mundo Deportivo anunță că oficialii clubului de pe Santiago Bernabeu sunt gata să le ofere o sumă de bani celor de la PSG pentru realizarea transferului.

Conform sursei citate, cei de la Real Madrid nu mai vor să aștepte până în vară, pentru a evita amestecul altor cluburi competitoare. De asemenea, ei se tem și de faptul că, în cele din urmă, Mbappe ar putea fi tentat să semneze prelungirea pe Parc des Princes. Pentru a scăpa de toate aceste temeri, spaniolii vor să îl aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu încă din luna ianuarie. Mutarea are șanse mari să se realizeze, având în vedere și faptul că Real Madrid este clubul pentru care Mbappe visează să evolueze.