Haaland și-a aruncat bentița și în mai puțin de 60 de secunde a marcat. Moment epic și record al norvegianului

Mugurel Dumitru 27.04.2023, 00:43

Erling Haaland (22 de ani) nu a fost eroul lui Manchester City, în 4-1 cu Arsenal, ”finala” Cupei Angliei, dar a fost protagonistul unui moment care va face înconjurul lumii.

”Mașina de goluri” a ”Cetățenilor”, care a ajuns la cele mai multe goluri marcate de un fotbalist într-un sezon de Premier League (33), a ieșit cu adevărat la rampă în ”finala” din Premier League, prin două momente epice, care se vor viraliza în timp record pe întreaga Planetă.

Haaland și-a aruncat bentița după care a marcat pe Etihad Stadium

Cei de la Sportbible au punctat excelent momentul serii care l-a avut protagonist pe atacant, după cum se poate vedea din fotografia de mai jos.

Mai întâi, în minutul 90+4, starul norvegian a decis să renunțe la celebra sa bentiță și a terminat meciul de pe Etihad Stadium cu pletele-n vânt, ca un adevărat viking sau ca un star rock.

Apoi, în mai puțin de 60 de secunde, Haaland a marcat un gol cu stângul, din interiorul careului, fără preluare, dar și cu șansă, reușită care a stabilit și scorul final.

Haaland l-a depășit pe Mo Salah și scrie istorie în Premier League

În plus, Haaland a dat și două pase de gol la ambele reușite ale belgianului De Bruyne. Haaland a mai fost aproape de gol și în minutele 41 și 53, dar de fiecare dată a fost blocat de Ramsdale, portarul lui Arsenal.

În urma reușitei din finalul meciului cu Arsenal, Erling Haaland l-a întrecut pe Mohamed Salah, starul celor de la Liverpool. Norvegianul l-a depășit la numărul de goluri pe egiptean (32) într-un sezon de Premier League cu formatul actual, de 38 de runde. Haaland a ajuns la 33 de reușite și mai are încă șapte meciuri de jucat!

Urmăriți Playsport.ro și pe