Hackerii i-au arătat lui Mauro Icardi ce fotbalist este îndrăgostit de soția sa, Wanda Nara. Mesaje uluitoare au ieșit la iveală

Moldoveanu Camelia / 16.03.2022, 13:43

Contul de Instagram al impresarei Wanda Nara a fost spart de către hackeri, incident datorită căruia Mauro Icardi a aflat ce conațional fotbalist s-a îndrăgostit de soția sa. Până să-și preia contul, frumoasa influenceriță s-a ales cu postări împrăștiate peste tot.

Mauro Icardi a flat cine s-a îndrăgostit de iubita sa, Wanda Nara

Mauro Icardi și Wanda Nara au devenit un fel de Prodanca și Reghe în presa din străinătate, asta după ce atacantul celor de la PSG și-ar fi înșelat soția. După o perioadă de căință, Icardi a fost iertat de către soția sa și reprimit în sânul familiei.

Însă, acum aceștia sunt iar în prim-plan din cauza unui scandal. De această dată, niște hackeri i-au spart contul de Instagram al impresarei și au scos la iveală mai multe mesaje private.

Ezequiel Barco, mijlocașul argentinian care joacă la Atletico River, o complimenta permanent pe Wanda Nara. Cu toate că este căsătorit din 2018 cu Micaela Romero, Barco nu s-a sfiit să mărturisească faptul că s-a îndrăgostit de soția lui Mauro Icardi.

„Nu poți fi atât de perfectă! Ești incredibil de frumoasă! M-am îndrăgostit 😍”, i-a scris Ezequiel Barco soției lui Icardi.

Hackerii au avut grijă să o pedepsească în comentarii, de pe contul impresarei, pe Maria Eugenia „China” Suarez, cea despre care s-a spus că a fost amanta lui Icardi.

La Paris s-a dezbrăcat și s-a dus singură acasă. Știe doar să se culce cu bărbați căsătoriți. Mauro nu este prost, de aceea a lăsat-o în pace”, au comentat hackerii de pe contul Wandei Nara.

Prodanca și Reghe de Argentina sunt acuzați de spălare de bani

Cei doi soți sunt cercetați în Argentina pentru spălare de bani. Problema a apărut în urma unor nereguli descoperite la firma lor, Work Marketing Football SRL.

Obiectul de activitate este de a găzdui fonduri monetare rezultate din activități sportive ale unuia dintre membrii săi”, potrivit siteului Ole.

Fernando Miguez, șeful Asociației Independente pentru Bunurile Publice din Argentina, a explicat faptul că în veniturile companiei s-au descoperit și bani care nu provin din niciun contract.

Sunt bani negri, pentru a evita achitarea taxelor aferente mișcările de fonduri internaționale”.

Fernando Miguez a explicat faptul că pe lângă banii care nu au nicio sursă, prin firma Work Marketing Football SRL rulează și banii câștigați de Icardi, dar și anumite venituri din publicitate sau produse cosmetice. Wanda deține o linie de astfel de produse, în timp ce publicitate realizează amândoi pentru diferite produse. Astfel, autoritățile din Argentina cer arestarea de urgență a soției lui Mauro Icardi.

Sunt anumite manevre de evaziune fiscală agravată, pe lângă alte infracțiuni care vor deriva din succesiunea faptelor.

Având în vedere gravitatea evenimentelor în cauză, cer de urgență și preventiv arestarea celor care au participat la faptele care au condus la această plângere, în persoana doamnei Wanda Nara, în calitate de persoană direct răspunzătoare pentru aceste infracțiuni tipice și comportament ilegal, potrivit articolului 137, aliniatul 7, din Codul Penal, la secțiunea fraudă”, se arată în plângerea respectivă.