Hagi a făcut un anunț de milioane: Mazilu și Borza sunt de vânzare. Cluburi uriașe din marile campionate sunt cu ochii pe ei

Bogdan Solomon 11.05.2023, 12:25
Hagi a făcut un anunț de milioane: Mazilu și Borza sunt de vânzare. Cluburi uriașe din marile campionate sunt cu ochii pe ei

Gică Hagi a răspuns întrebării de pe buzele tuturor! „Perlele” Farului, Adrian Mazilu și Andrei Borza sunt de vânzare și au șanse să plece la finalul sezonului, mai ales că s-au interesat de ei cluburi din campionatele importante ale lumii.

Mazilu și Borza sunt de vânzare. Gică Hagi a făcut anunțul. Cluburi uriașe îi urmăresc atent

Grație evoluțiilor impresionante din actuala stagiune a Superligii, puștii de 17 ani sunt din ce în ce mai aproape să facă pasul spre fotbalul european. Interes există deja din Anglia, Franța, Italia și Olanda, diverși scouteri fiind prezenți în ultimele două luni în România, la inițiativa lui Giovanni Becali, cu scopul de a-i urmări atent.

Gică Hagi a dat asigurări că nu se va opune plecării lor, dar va analiza în cel mai mic detaliu fiecare ofertă și abia apoi va lua decizia finală. Aceste transferuri ar putea constitui adevărate lovituri financiare pentru clubul de la malul Mării Negre.

„Sunt mulți care vorbesc despre ei. Vom vedea. Amândoi au făcut un salt imens. Cam cum am făcut și eu atunci când am debutat. Și eu am debutat la Farul la 17 ani. Și eu am meciurile lor, am excelat și m-au luat cei din București, cei mai buni. Probabil și la ei va veni ceva vara asta, vom sta și vom analiza”, a dezvăluit „Regele” pentru gsp.ro, oferind, totodată, mai multe detalii cu privire la politica echipei sale când vine vorba despre cedarea jucătorilor.

„Când vedem că excelează și a ajuns la un nivel la care are nevoie de pasul următor, noi îi dăm drumul. Trebuie să devină mai bun. Să meargă la o echipă mai bună, că e din țară sau străinătate. E clar că mereu îi lăsăm să meargă în altă parte”.

Playsport a aflat prețul lui Mazilu. Ar fi cel mai important transfer făcut de Hagi

În vara anului trecut, când făcea pasul spre echipa mare a Farului, Adrian Mazilu era evaluat la doar 10.000 de euro de transfermarkt, dar între timp cota sa a explodat. Evoluțiile remarcabile au făcut ca acesta să valoreze 400.000 de euro și să intre în atenția cluburilor din marile campionate ale lumii.

Deunăzi, Playsport a dezvăluit în exclusivitate prețul uriaș fixat de Gică Hagi. Este vorba despre 7 milioane de euro, sumă care l-ar transforma în cel mai profitabil transfer din istoria clubului, după Răzvan Marin, Ianis Hagi și Florinel Coman.

Chiar dacă restricțiile impuse extracomunitarilor după Brexit îl împiedică momentan să joace în Anglia, un club important și-a manifestat interesul și are strategia bine pusă la punct. Acesta ar urma să-l transfere, ca apoi să-l împrumute într-o altă ligă mai slab cotată până va avea posibilitatea de a-l înregistra în UK.

Urmăriți Playsport.ro și pe