Hagi a criticat erorile de arbitraj de la Sepsi – Farul. „Avem VAR. Ei sunt”

Moldoveanu Camelia 22.09.2021, 22:41
Hagi a criticat erorile de arbitraj de la Sepsi – Farul. „Avem VAR. Ei sunt”

Gică Hagi nu s-a mai putut abține și a răbufnit după ce Farul Constanța a avut parte de o nouă greșeală de arbitraj. Eroare „centralului” din meciul constănțenilor contre Sepsi este una care l-a costa pe „Rege” eliminarea din Cupa României.

Farul lui Gică Hagi a avut parte de o nouă greșeală de arbitraj

Farul a ieșit din cursa pentru Cupa României. În minutul 49 „centralul” Radu Petrescu a oferit 11 metri celor de la Sepsi. Cu toate că nu a fost sigur că duelul dintre Luckassen și Larie a fost unul care necesita penalty, asistentul a confirmat această decizie. Nu doar că a oferit 11 metri pentru un contact minor, ci a avut loc și în afara careului.

Gică Hagi a răbufnit după eșecul echipei sale. Dat fiind faptul că Farul – Sepsi s-a terminat 1-0 în urma golului înscris de Mitrea din penalty.

Meci frumos, așa cum am anticipat, cu un adversar caruia îi place să iasă la joc, cu ritm, cu intensitate. Ambele echipe am încercat, am avut ocazii și unii și alții. Au marcat un gol din 11 metri, care nu a fost, dar asta e. E realitatea, de ce să fiu supărat?

E realitate, nu poate să dea arbitrul de tușă penalty. Cu un metru afară, care e în semicerc și îl dă în careu. Eu nu vorbesc de vicieri de rezultat, nu am de ce, fotbalul se joacă 90 de minute. A fost o situație de joc foarte prost interpretată, decizii luate de arbitrul de tușă, dă el penalty, face el jocul. Centralul, dacă nu vede, te pui tu peste el? Sunt ei VAR-ul! Avem VAR-ul, arbitrii de tușă.”.

„A fost un metru în afara careului”

Antrenorul celor de la Farul a ținut să sublinieze faptul că o să-și ceară scuze dacă greșește acuzând arbitrajul, însă toată lumea l-a asigurat că are dreptate.

A fost un meci echilibrat, cu ritm foarte ridicat. Poate mai multă calitate ar trebui să avem, să fim mai iuți. Așa pot să zic și eu, prestația arbitrilor n-a mai fost la începutul reprizei secunde ca înainte. Ăsta e fotbalul, ce să facem? Mergem înainte, drumul e lung. Trebuie să o luăm de la capăt și să facem ce trebuie.

Mi-a zis toată lumea că a fost un metru în afara careului. Dacă nu e așa, îmi cer scuze public. În ce fotbal se dă penalty? A fost un metru, așa mi-au zis oamenii. S-a văzut și în seara asta că nu suntem mai puternici. Sunt alții mai puternici”, a spus Hagi la finalul meciului.