Hagi a șters clasamentul, după turul sezonului regulat: „Ăsta e mesajul meu!” Ce le transmite fanilor și jucătorilor

Robert Zanfir 26.10.2022, 18:39
Hagi a șters clasamentul, după turul sezonului regulat: „Ăsta e mesajul meu!” Ce le transmite fanilor și jucătorilor

Gică Hagi (56 de ani) încearcă să șteargă totul cu buretele, după un tur peste așteptări al echipe sale. Farul este liderul Superligii, la jumătatea sezonului regular. Pentru Denis Alibec și compania urmează deplasarea de la FC U Craiova. Partida este programată vineri, 28 octombrie, de la 21:00.

Farul are doar un eșec în 15 etape jucate în acest sezon. A scăpat cu bine și din Giulești, unde a remizat cu Rapid, 1-1. Hagi și ai lui sunt la cinci pași peste urmăritoare, dar antrenorul-manager refuză să țină cont de clasament. Speră ca strategia să dea roade în vestiar.

Mesajul lui Gică Hagi, la jumătatea sezonului regulat

Pentru Farul urmează un meci dintre cele mai grele. FC U Craiova este în criză profundă, iar oltenii au nevoie de victorie ca de aer.

„Avem şi noi lipsurile noastre, în fiecare săptămână avem problemele noastre, dar toate sunt ascunse pentru că suntem pe primul loc. Nu e uşor să gestionezi lotul.

S-a terminat turul. Un tur excelent, unde ne-am autodepăşit, am dat tot ce am avut mai bun, s-a văzut în rezultate. Am marcat multe goluri, şi am luat puţine. Echipa a făcut meciuri foarte bune.

Începe returul, sperăm să păstrăm aceeaşi linie. În fiecare meci să ne luptăm pentru cele trei puncte. Cu toate că, şi în tur au fost etape în care nu am aliniat acelaşi 11. Avem în continuare probleme.

Şi acum avem trei jucători indisponibili, Benzar, Nedelcu şi Morar. Încercăm să găsim soluţii. Sunt mulţumit de ce s-a întâmplat la Rapid. Suntem pregătiţi să mergem cu aceeaşi mentalitate.

Mesajul meu e să rămânem ca în turul campionatului. Nu ma uit în clasament, pentru noi e important fiecare meci, pentru a crea o mentalitate de învingători.

Chiar dacă ştim că suntem primii, luăm fiecare meci în parte, să încercăm să fim mai buni decât adversarul”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, noi detalii despre viitorul antrenor de la FCU Craiova

De partea cealaltă, Adrian Mititelu speră să găsească cât mai rapid un nou înlocuitor pentru Marius Croitoru. Walter Zenga a fost una dintre ținte, dar italianul ar fi refuzat. Prezența lui DanVasilică, impusă staffului de Mititelu, nu ar fi agreată de italian.

„Colaboratori de-ai noștri au vorbit și cu Walter Zenga, a fost o discuție de principiu și atât. Sunt și alte persoane cu care am dorit să încercăm o colaborare. Nu e nicio sursă, că nu e adevărat. Nu mai vreau să vorbesc despre Marius Croitoru.

Nu din cauza jucătorilor am avut noi perioada asta proastă. Asta a fost să fie, am crezut că fac o treabă bună, am crezut că este un antrenor foarte bun. Nu e un antrenor rău, dar a făcut greșeli. Asta este, o să vină un nou antrenor, sperăm să ne ridicăm”, a spus omul de afaceri la Pro Arena.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe