Hagi, dedicație pentru Sali. Avem imaginile! Video epic: cum au dansat cei doi la petrecerea de titlu a Farului

Alex Matei 22.05.2023, 15:02

Gică Hagi și puștiul Sali au oferit unul dintre cele mai tari momente ale petrecerii de titlu a Farului.

Cei doi au dansat pe piesa Boshret Kheir a lui Hussail Al Jassmi. Hitul internațonal lansat în 2014 are peste 620 de milioane de vizualizări pe Youtube. La fel cum s-a întâmplat cu „Balada” lui Gustavo Lima, și de această dată „Regele” a fost foarte bine pregătit. A ținut perfect ritmul și a demonstrat că știe și câteva dintre versurile melodiei.

Come-back spectaculos în 2023 pentru Sali

După un start modest de sezon, Enes Sali a primit tot mai mult spațiu de joc la Farul. Introdus pe parcursul partidelor, mijlocașul ofensiv de 17 ani a câștigat încredere și a schimbat soarta multora dintre jocurile în care a intrat. Hagi a vorbit recent despre progresul său:

„Nu m-am grăbit cu el. A făcut pașii, dar la un moment dat a pășit în orb, a sărit niște trepte care nu trebuiau sărite. Ca să fie la naționala mare, trebuia să fie titular la noi. S-au accelerat anumite lucruri. A avut o perioadă în care a fost mai confuz. Am stat cu el, am vorbit, a trebuit să-l readuc să joace fotbal de plăcere.

Duce presiunea fără nicio problemă, dar la un moment dat se gândea la mai mult și nu mai ieșeau lucrurile în teren. Ușor, ușor și-a revenit. Contează și înălțimea, dar nici eu nu eram mare, nici atâția alții. Contează puterea pe care o ai. E mai puternic acum, atunci avea 16 ani. Ușor, ușor va deveni mai puternic. Importante sunt calitățile lui. Cu mingea la picior dezvoltă o viteză enormă și e foarte vertical pe poartă”, a spus recent Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe