Hagi, despre interesul Rapidului pentru Grameni: “Asemenea femeii, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată”

Ioan Valentin Oprea 27.05.2023, 20:04
Hagi, despre interesul Rapidului pentru Grameni: “Asemenea femeii, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată”

Rapid e pe urmele lui Constantin Grameni, dar Farul nu se grăbeşte deloc să ia o decizie în privinţa viitorului tânărului fotbalist în vâstă de 20 de ani. Şefii trupei de sub Podul Grant au înaintat deja o ofertă de un milion de euro pentru Grameni. Hagi spune că are nevoie de timp pentru a cântări propunerea giuleştenilor.

Om de bază în garnitura cu care Farul a cucerit titlu, Grameni a primit, potrivit Regelui, mai multe oferte de a părăsi gruparea de la malul mării. După ce va analiza propunerile sosite pe numele lui Grameni, Hagi se va hotărî dacă se va mai baza sau nu pe acesta în preliminariile din Champions League.

Noi o să analizăm totul și la un moment dat o să luăm deciziile care sunt mai bune. Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că existe oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a trasnmis Regele, la conferinţa de presă premergătoare jocului de la Cluj, cu CFR.

Mulţi jucători ai Farului, râvniţi de echipe de peste hotare

Grameni nu e singurul din actualul lot al Farului care ar putea pleca în această pauză competiţională din vară. Mai mulţi fotbalişti ai lui Hagi le-au luat ochii străinilor şi sunt aproape să prindă contracte importante peste hotare.

Când faci bine, toată lumea te dorește, toată lumea te vrea. Clar că pentru jucătorii care au făcut bine vor veni și aceste lucruri, dar suntem liniștiți în privința asta.. Sunt curtați. Ca femeia, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată, a mai punctat, pe un ton savuros, Hagi.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a relatat că Hagi ar fi deja gata să le dea drumul lui Mazilu, Borza, Băluţă şi Enes Sali. Primii doi au şanse bune să ajungă în Olanda.

Hagi pregăteşte campania de achiziţii

La capitolul veniri, după Rivaldinho, Hagi urmăreşte să întărească linia ofensivă. Billel Omrani, care îşi încheie, la sfârşitul acestui sezon, contractul cu FCSB, ar putea ajunge la Constanţa din postura de jucător liber de contract. Regele a pregătit deja cu atenţie campania de achiziţii şi a stability drept obiectiv înregimentarea a trei-patru jucători cu experienţă la nivel european.

Neliniștea mea este că trebuie să găsesc jucători care să fie pentru nivelul următor, a mai completat Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe