Hagi, gata să dea marea lovitură! Andrei Borza, ofertat din Premier League. Anunțul presei din Anglia

Ioan Valentin Oprea 31.05.2023, 09:11
Hagi, gata să dea marea lovitură! Andrei Borza, ofertat din Premier League. Anunțul presei din Anglia

Farul a cucerit primul său titlu din istorie, iar Gică Hagi poate da lovitura pe piaţa transferurilor. După un sezon încununat de succese pentru „marinari”, mai mulţi tineri jucători din lotul „Regelui” au intrat în atenţia cluburilor de peste hotare.

Andrei Borza, puştiul în vârstă de 17 ani care s-a impus în banda stângă a defensivei constănţene, e în vizorul lui PSV, iar, de curând, englezii de la Fulham s-ar fi arătat, de asemenea, interesaţi să obţină semnnătura acestuia.

Hagi vrea să-l împrumute

Potrivit jurnaliştilor de la The Sun, jucătorul naţionalei Under 20 a României a fost urmărit de mai multă vreme de scouteri din interiorul clubului londonez. Şefii lui Fulham fac un presing tot mai agresiv pe lângă Hagi pentru a-l achiziţiona pe Borza, după ce olandezii de la PSV au fost primii care au au înaintat o ofertă pentru apărătorul lateral.

Ziariştii de la The Sun scriu că Farul nu vrea să îl cedeze încă definitiv pe Borza. Hagi ar lua, deocamdată, în calcul varianta de a-l împrumuta pe Borza pentru un singur sezon. În contract, ar urma să fie trecută însă o clauză de cumpărare definitivă, care ar putea fi activată la finalul primului an competiţional.

Alţi trei jucători, pe picior de plecare

Andrei Borza nu este singurul jucător al Farului care a luat ochii strâinilor. La scurt timp după ce „marinarii” au trecut de FCSB şi şi-au asigurat titlul, Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Hagi. Fostul component al „Generaţiei de Aur” a declarat că Mazilu, Băluţă şi Enes Sali, se află, la rândul lor, pe picior de plecare.

Constantin Grameni a fost ofertat, de curând, de Rapid, dar Ciprian Marica a explicat că sunt şanse aproape nule ca Farul să vândă jucători în Superligă. Fostul atacant tricolor a afirmat că pretenţiile financiare ale trupei de la malul mării sunt mult prea mari pentru a putea fi îndeplinite de formaţiile autohtone.

Urmăriți Playsport.ro și pe