Hagi, la Liverpool? Un fost mare fotbalist lansează o ipoteză-șoc: „Poate îl va urma pe Gerrard la viitoarea echipă”

Olteanu Ștefan / 12.03.2021, 15:56
Hagi, la Liverpool? Un fost mare fotbalist lansează o ipoteză-șoc: „Poate îl va urma pe Gerrard la viitoarea echipă”

Ianis Hagi și Steven Gerrard au devenit campioni în Scoția, iar o mutare a acestora la Liverpool este analizată în detaliu. Rivaldo, fost campion mondial cu Brazilia, spune că încrederea de care beneficiază Ianis din partea lui Gerrard ar putea fi un atuu uriaș. Rivaldo e convins că Gerrard se va întoarce pe Anfield în viitorul apropiat, iar mijlocașul român l-ar putea urma.

Hagi, la Liverpool?

Ipoteza unui transfer al lui Ianis la Liverpool este lansată de Rivaldo, fostul mare jucător al Braziliei. Hagi a ieșit campion în Scoția, sub comanda lui Steven Gerrard, iar antrenorul lui Rangers a avut un merit important în ascensiunea lui Ianis. Rivaldo spune că mijlocașul român i-a câștigat încrederea lui Gerrard, care l-ar putea lua în viitor la Liverpool.
„Cormoranii” traversează o perioadă foarte dificilă în Premier League, iar postul lui Jurgen Klopp se clatină serios. Neamțul mai are contract încă trei ani pe Anfield, însă ar putea fi îndepărtat chiar mai devreme. Gerrard a declarat deja că este un vis pentru el să o antreneze pe Liverpool, iar Rivaldo spune că mutarea pare inevitabilă.

Îmi este clar că Gerrard va deveni manager la Liverpool într-o zi. Sunt aproape sigur de asta. Cine știe, poate că Ianis Hagi ar putea profita de încrederea pe care o are din partea lui și îl va urma la un club mai mare atunci când Gerrard va face schimbarea. Amândoi sunt într-o fază intermediară de dezvoltare în carierele lor. Au ocazia să crească și să ajungă la un club mai mare, precum Liverpool.
Vreau să îi felicit pe Gerrard și Liverpool, dar și tot clubul Rangers pentru realizarea de a întrerupe dominația lui Celtic din ultimii 9 ani”, a declarat Rivaldo, potrivit Betfair.

Ianis Hagi l-ar putea urma pe Steven Gerrard la Liverpool, este ideea lansată de Rivaldo
Ianis Hagi l-ar putea urma pe Steven Gerrard la Liverpool, este ideea lansată de Rivaldo

Rivaldo: „Ianis e un jucător excelent!”

Până să se gândească la un viitor transfer, Ianis Hagi mai poate obține performanțe remarcabile cu Rangers. Joi seara, el a reușit să dea o nouă pasă decisivă pentru scoțieni. Rangers a remizat în deplasarea cu Slavia Praga din Europa League, scor 1-1. Returul este programat joia viitoare, de la ora 22:00, când Ianis Hagi se va lupta pentru un loc în sferturile competiției.

Ianis Hagi este un jucător excelent pe care îl urmăresc de când era la Viitorul, alături de Rivaldinho. Acum a început să-l impresioneze pe antrenorul lui, Steven Gerrard. Nu cred că a fost vreodată vorba să nu aibă încredere în Gerrard, ci invers. Acum, în sfârșit are încrederea antrenorului, ceea ce este foarte important pentru un jucător. Să înceapă să joace titular mai mult. Dacă devine un pion esențial al echipei îi va crește încrederea, iar asta îi va permite să-și etaleze cel mai bun joc pe teren”, a mai spus Rivaldo.

În 2002, Rivaldo reușea să câștige Cupa Mondială alături de Brazilia. Brazilianul are în palmares și o Ligă a Campionilor, câștigată cu AC Milan.
De asemenea, el a fost desemnat Balonul de Aur în anul 1999, pe vremea când evolua la Barcelona.

Rivaldo a cucerit Cupa Mondială cu Brazilia, în anul 2002
Rivaldo a cucerit Cupa Mondială cu Brazilia, în anul 2002