Hagi le-a dezvăluit visul său spaniolilor. “Vreau să antrenez pe Real Madrid sau Barcelona”

Iosif Pintilie 01.06.2023, 20:13
Hagi le-a dezvăluit visul său spaniolilor. “Vreau să antrenez pe Real Madrid sau Barcelona”

Gheorghe Hagi a luat titlul în Superliga și a confirmat că este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul nostru.

”Regele” a dat un interviu pentru spaniolii de la Marca, în care a spus că visează să repete ca antrenor performanțele din cariera de jucător.

Real sau Barcelona, visul lui Hagi

Gheorghe Hagi le-a spus spaniolior că visează să fie pe banca celor de la Real Madrid ori Barcelona într-o zi.

”Am spus-o deja. De ce să nu repet și ca antrenor ce am făcut ca jucător? Sunt în România, dar sunt deschis către alte oferte. Să vedem ce se va întâmpla. În fotbal se pot schimba lucrurile de la o zi la alta.

(Ai vrea să antrenezi Real Madrid sau FC Barcelona) Vorbim despre vise, trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Am jucat la ambele echipe, le iubesc pe amândouă. Nu se știe niciodată, dar trebuie să o luăm pas cu pas”, a spus Hagi.

Guardiola, cel mai bun din lume, în viziunea lui Hagi

Gică Hagi a spus că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume. Conform lui Hagi, Guardiola a știut să profite de șansa avută și a perfecționat niște concepte care l-au făcut să fie cel mai bun.

”A fost norocos să crească într-un club cu o academie foarte puternică și identitate. A purtat cu el aceste concepte și le-a perfecționat. Erau un fotbalist extrem de creativ, care citea foarte ușor jocul și o face și acum ca antrenor. Asta e cea mai mare calitate a sa și că se poate adapta și să aibă o identitate”, a spus Hagi.

Hagi are încredere în echipa națională

Cât despre echipa națională, Hagi crede că actuala generație este cea mai bună post generației de aur și crede că România va reveni curând la Campionatele Mondiale.

”Ianis avut un an dificil, dar l-am văzut bine în ultimele luni. A început să joace, să prindă meciuri și se simte bine. Sper că va putea să revină la forma de dinainte, când era foarte bun.

Generația 2000, 2001 și 2002 sunt jucători cu mare calitate. Depinde cum vor începe, dacă vor avea un start bun cred că va fi bine, trebuie să înceapă să câștige.

Sunt convins că România se va întoarce la o Cupă Mondială. Generația care a terminat pe locul trei la Campionatul European U21 acum patru ani ne poate duce la multe Campionate Mondiale și Europene. E un grup foarte talentat și cu jucători de calitate.

Da, fără niciun dubiu. E o echipă care a ajuns în semifinale după ce a bătut Anglia și Croația și a marcat multe goluri practicând un fotbal frumos. E o generație cu foarte mult talent”; a adăugat Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe