Hagi, piedică importantă în lupta pentru titlu. ”S-au întâmplat multe la noi în casă”

Ioan Valentin Oprea 12.05.2023, 19:29
Hagi, piedică importantă în lupta pentru titlu. ”S-au întâmplat multe la noi în casă”

Gică Hagi tremură înainte de deplasarea pe arena „Ion Oblemenco”. „Regele” se plânge de numeroasele accidentări din lotul Farului şi e ferm convins că elevii săi vor avea o misiune dificilă de a cuceri toate cele trei puncte puse în joc.

Chiar dacă a sperat, până în ultima clipă, că experimentatul fundaş Ionuţ Larie va fi recuperat la timp pentru a evolua împotriva celor de la CSU Craiova, Hagi a precizat că acesta nu va apărea pe teren sâmbătă. Accidentat în jocul cu Rapid, mijlocaşul Tudor Băluţă iese, la rândul său, din calcule pentru confruntarea din Bănie.

Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi în casă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui”, a explicat, cu multă dezamăgire în glas, Hagi.

Mazilu, chinuit de o răceală

Larie şi Băluţă nu sunt singurele absenţe notabile ale Farului. Noul star al grupării de la malul mării, tânărul Adrian Mazilu, nu va efectua deplasarea la Craiova. Potrivit luii Hagi, puştiul în vârstă de 17 ani e chinuit de o răceală şi nu este apt de joc.

„Regele” nu va putea conta nici pe atacantul Vlad Morar, care are o problemă la aductori. Celor doi li se alătură, de asemenea, absenţii de lungă durată, Nicolas Popescu şi Gustavo. În ciuda acestor probleme, Hagi merge la Craiova cu un deziderat clar: victoria.

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la aductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie”, a fost mesajul lui Hagi pentru Denis Alibec şi ceilalţi coechipieri ai săi.

Laude pentru Craiova

„Regele” a avut numai cuvinte de laudă la adresa oltenilor, însă e sigur că Farul are capacitatea de a da o replica puternică pe „Ion Oblemenco”.

Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc. Obiectivul staff-ului este găsirea unei formule competitive, mai ales în defensivă. Am încredere în jucătorii pe care îi avem, nu plâng după cei care nu joacă”, a concluzionat, pe un ton optimist, Hagi.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe