Hagi pleacă mulţumit din Giuleşti: „Băieţii au reacţionat bine”

George Drafta 02.04.2023, 00:30
Hagi pleacă mulţumit din Giuleşti: „Băieţii au reacţionat bine”

Managerul tehnic al Farului a tras concluziile după remiza din Giuleşti care a deschis runda a doua din playoff.

„Regele” este satisfăcut că echipa sa a avut puterea să anuleze avantajul luat de adversar în debutul părţii secunde.

„Foarte mulţumit, ne gândeam să luăm cele trei puncte, dar ambele echipe au făcut un fotbal bun, suporterii au fost fantastici, ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră este să jucăm să marcăm goluri, trebuie să marchezi mai multe goluri la Rapid dacă vrei să câştigi. Important este că am produs fotbal, băieţii au reacţionat bine.

Am făcut bine că i-am folosit 45 de minute pe copiii care au jucat 3 meciuri la echipele naţionale. Am produs rezultate, nu am pierdut într-o deplasare unde e greu să câştigi. Prima repriză am făcut noi bine, la început ne-au surprins, dar puteam să şi câştigăm pe final”, a declarat Gică Hagi, după ultimul fluier al disputei din Grant.

Gol după mai bine de un an

Nedelcu a izbutit o bijuterie de gol. A fost prima reulită a mijlocaşului după un an şi o lună în Superligă. Ultima oară punctase în martie 2022, într-o partidă cu FC Botoşani.

„Nedelcu a lipsit mult, are nevoie să prindă putere şi când Nedelcu are putere, are execuţii foarte bune, îl ştim are lovirea mingii foarte bună, e agresiv. Cu siguranţă că va fi spectacol în cotninuare în playoff, dacă nu poţi să câştigi, egalul e a doua opţiune. Dar mentalitatea este ca fiecare să câştige, sunt meciuri echilibrate”, a mai adăugat antrenorul liderului.

Dragoş Nedelecu, Copyright: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dragoş Nedelecu, Copyright: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Decarii” au dat-o la pace

Hagi şi Mutu s-au felicitat cordial la sfârşitul jocului. Recordmenii golurilor marcate pentru echipa naţională sunt rivali la titlu în această stagiune.

„Am făcut o muncă bună amândoi în acest an, cu echipe care nu şi-au propus să fie acolo, dar sunt acolo, păcat că s-a terminat egal. Încercăm să creăm mentalitatea foarte bună, sunt lucruri care ne ghidează. Fotbaliştii noştri chiar o au, vin de la copii şi au câştigat foarte mult. Fac faţă la playoff, sunt copii foarte buni. Ştim că putem face un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, sunt surpriza campionatului, dar eu îi ştiam foarte bine”, a încheiat Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe