Hagi, pressing pe Iordănescu. Becali se proclamă antrenorul FCSB! Petrescu strigă ”hoții”. Helmut Duckadam vorbește la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 21.03.2023, 10:26
Hagi, pressing pe Iordănescu. Becali se proclamă antrenorul FCSB! Petrescu strigă ”hoții”. Helmut Duckadam vorbește la Playsport LIVE!

Liderul Farul Constanța a debutat cu un succes în Playoff și, profitând de egalurile din celelalte două partide se desprinde în clasament! Constănţenii s-au impus în faţa celor de la Sepsi cu 2-1 pe teren propriu, însă nu fără emoţii. După ce câştigase clar în urmă cu două săptămâni în sezonul regular, echipa lui Gică a tremurat în finalul partidei după ce a condus cu 2-0 pe tabelă. A fost a cincea victorie consecutivă a marinarilor în meciurile jucate acasă, de fiecare dată Alibec & Co marcând două goluri!

Helmut Duckadam, la Playsport LIVE!

Astăzi, o nouă ediție a emisiunii tale online favorite, Playsport LIVE, în care moderatorul Sorin Chiriac și invitatul său, fostul mare portar Helmut Duckadam, vor analiza toate rezultatele primei etape din Playoff-ul și Playout-ul Superligii, dar vor discuta și despre meciurile echipei naționale de fotbal a României, cu Andorra și Belarus.

Edi Iordănescu are probleme de lot înainte de primele meciuri din 2023, la națională. Pe lângă jucătorii pe care nu se putea baza pe termen mai lung precum Vlad Chiricheș, George Pușcaș sau Ianis Hagi, a picat și Mario Camora. Căpitanul CFR-ului s-a accidentat la meciul cu Rapid și pleacă din cantonamentul naționalei României.

Edi Iordănescu va trebui să găsească acum formula câștigătoare pentru a debuta cu dreptul și a obține 6 puncte din primele două partide ale grupei de calificare la Euro 2024. Mai ales că naționala are probleme și în atac. George Pușcaș, unul din jucătorii de bază pentru Iordănescu, s-a accidentat și el. De aceea, selecționerul va spera ca să nu mai apară surprize neplăcute și să poată să formeze un lot competitiv.

Analizăm etapa împreună, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnalistul Sorin Chiriac, împreună cu invitatul său, analistul Playsport LIVE, Helmut Duckadam, vor analiza toate rezultatele primei etape din Playoff-ul și Playout-ul Superligii Vom încerca, așa cum facem de fiecare dată, să avem reacții de la actorii principali ai Superligii și, bineînțeles, să intrăm în legătură directă cu voi, suporterii. Nu rata Playsport LIVE, în DIRECT, astăzi, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este o emisiune online, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe