Hagi se pregătește de noi transferuri. Anunțul acționarului Farului

Alex Vartolomei 29.08.2023, 09:04
Hagi se pregătește de noi transferuri. Anunțul acționarului Farului

Farul a câștigat partida cu CSU Craiova, din cadrul rundei a 7-a a Superligii. Scorul a fost 2-0 pentru constănțeni, iar oltenii au ratat șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului.

Formația pregătită de Gheorghe Hagi (58 de ani) are până acum un sezon foarte intens, cu meciuri din 3 în 3 zile și este necesar ca lotul echipei să fie numeros și echilibrat, astfel încât „Regele” să poată alinia mai multe formule de titulari diferite, dar cu valori apropiate.

După victoria împotriva grupării din Craiova, Farul se va deplasa joi în Finlanda, pentru disputarea manșei secunde din play-off-ul UEFA Conference League. În meciul tur, disputat la Ovidiu, dobrogenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce formația finlandeză a deschis scorul.

Ciprian Marica anunță noi transferuri

Ciprian Marica (37 de ani), unul dintre acționarii celor de la Farul, a declarat că există mai mulți fotbaliști pe care clubul de pe malul mării îi urmărețe în această perioadă de transferuri, iar unii dintre jucătorii monitorizați ar putea să fie achiziționați și să joace sub comanda lui Gheorghe Hagi.

”S-ar putea să aveți surprize. Dacă v-aș spune cine, atunci nu ar mai fi o surpriză. E posibil să mai aducem jucători, da. Sunt mai mulți jucători, așa că nu aș vrea să vorbesc despre o poziție anume. Urmărim niște jucători foarte buni care, sigur, cu acest bonus pe care dacă vom reuși să-l obținem de la Helsinki ne dă o altă perspectivă”, a spus Ciprian Marica, pentru Fanatik.

Farul Constanța a realizat în această vară 11 transferuri. Jucătorii pe care formația constănțeana i-a achiziționat în acest mercato sunt următorii:
Marco Borgnino
Amine Benchaib
Constantin Budescu
Rivaldinho
Diogo Queiros
Nicolae Carnat
Gustavo Costa
Fabio Vianna
Zorhan Bassong
Ionuț Vînă
Damien Dussaut

Partida dintre Farul și HJK Helsinki este programată joi, de la ora 19, la Helsinki. Constănțenii pornesc cu prima șansă la calificare, după victoria din meciul tur.

Urmăriți Playsport.ro și pe