Hagi și Fatih Terim, întâlnire de gradul zero la Constanța. Eveniment important la malul mării

Bordei Radu / 30.08.2021, 19:48

Gică Hagi și Fatih Terim au o relație foarte apropiată. Cei doi au intrat în istoria lui Galatasaray: au transformat clubul din Turcia într-un nume important, în Europa. Acum Hagi și fostul lui antrenor vor fi adversari, în cel mai tare amical al verii.

Cei doi au profitat de pauza competițională și au aranjat un meci de pregătire. Va fi un motiv de sărbătoare și pentru suporterii lui Galatasaray. Aceștia se vor reîntâlni iar cu idolul lor, duminică, 5 septembrie. Meciul se va disputa de la ora 11, așa că sunt așteptați destui suporteri.

Gică Hagi și Fatih Terim, adversari într-un amical de lux. Regele vrea să vadă la ce nivel sunt fotbaliștii săi

Gică Hagi vrea să transforme Farul în cea mai puternică echipă din Liga 1. Proiectul este de abia la început, dar Regele vrea să vadă cum se descurcă fotbaliștii săi, în fața unor adversari cu nume. Chiar dacă ambele echipe vor avea mulți absenți, fotbaliști plecați la loturile naționale, tot reprezintă un test important. Mai ales în fața unei echipe deja calificate în grupele Europa League.

Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenții echipei au fost convocați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori și nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toți ceilalți care vor face această deplasare, a declarat președintele clubului, Gheorghe Popescu, pe site-ul oficial al celor de la Farul.

Popescu este un al nume important pentru gruparea din Turcia. A jucat în perioada 1997-2001 și este autorul golului decisiv care a dus Cupa UEFA pe malul Bosforului.

Gică Hagi, întâlnire cu „urmașul” său, la Galatasaray. Ce crede Regele despre ultimul transfer al turcilor

Dacă Alex Cicâldău a fost convocat de Mirel Rădoi, la națională, în schimb Olimpiu Moruțan va putea juca contra Farului. Cei doi mijlocași români au fost transferați, în această vară, de către echipa din Istanbul. Dar Regele crede că vor demonstra că își merită locul la Galatasaray

E îmbucurător că doi jucători români ajung la un club atât de mare cum e Galatasaray. Trebuie să fie conştienţi că trebuie să facă acel salt valoric, au nevoie de timp de adaptare. Trebuie să aveţi răbdare cu ei. Sunt jucători talentaţi amândoi, atât Cic, cât şi Moruţan. Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi”, a comentat Gică Hagi mutările efectuate de fosta sa echipă