Hagi și Popescu, în vizită pe Muntele Athos după ce Farul a devenit campioană în Superliga

Bogdan Solomon 30.05.2023, 17:18
Hagi și Popescu, în vizită pe Muntele Athos după ce Farul a devenit campioană în Superliga

După ce Farul a devenit campioană în Superliga, Gică Hagi și Gică Popescu au profitat de timpul liber printr-o vizită pe Muntele Athos. Un alt component al Generației de Aur le-a fost alături.

Hagi și Popescu, pe Muntele Athos. Cum au fost surprinși cei doi după câștigarea campionatului

Se anunță o vară încărcată la malul Mării Negre, mai ales că Farul va lua startul în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, unde ar putea da peste un adversar dificil precum Galatasaray sau Ferencvaros. Până atunci, însă, Hagi și Popescu au ținut să facă o vizită pe Muntele Athos împreună cu fiii lor, Ianis și Nikolas.

În imaginea publicată chiar de căpitanul Generației de Aur pe rețelele de socializare se află și fostul lor coleg, Adrian Ilie. Aceștia vor reveni în țară pe 1 iunie, ca a doua zi să participe la Sports Festival, eveniment care va include, pe Cluj Arena, un meci de gală între o selecţionată All Stars România (1995-2023) şi legendele Galatasaray. Hagi și Popescu vor intra pe teren câte o repriză pentru fiecare.

Situată în nordul Marii Egee şi aparţinând teritorial Greciei, peninsula de 340 km pătrați cunoscută sub numele de Muntele Athos găzduiește 20 de mănăstiri, 12 schituri şi o mulţime de chilii călugăreşti ortodoxe. Acolo se află peste 1500 de monahi ortodocşi. Este vorba despre o regiune autonomă din punct de vedere administrativ, care formează un stat monastic cu capitala la Karyes. O culme muntoasă ce se termină cu vârful Athosului, de 2030 metri înălțime, străbate această peninsulă.

Răzvan Lucescu, despre șansele Farului în Champions League: „Trebuie să speri”

După această vacanță, Gică Hagi și Gică Popescu vor demara pregătirile în vederea întăririi lotului pentru duelurile din Champions League. Întrebat despre șansele „marinarilor” de a avea un parcurs cât mai lung în această competiție, Răzvan Lucescu le-a transmis un mesaj superb: să creadă în șansa lor și să profite de această oportunitate, chiar dacă nu le va fi deloc ușor.

„I-am întâlnit acum două luni pe cei de la Farul, am avut un meci amical, am avut multe discuții cu Gică. Îl felicit, sunt fericit pentru el, pentru că are o pasiune incredibilă pentru fotbal. Merita să câștige acest titlu, ar fi meritat mai multe titluri până acum.

A construit o echipă de la zero, și prin poziție de conducător și ca antrenor. A transmis această pasiune și educație tuturor celor care au fost lângă el și nu îi doresc decât să aibă rezultate frumoase și de acum înainte.

E greu să spui că o echipă din România poate intra în Champions League, dar fotbalul este fotbal și îți oferă momente interesante, neașteptate. Trebuie să speri, există o oportunitate, o situație de conjuctură, pe care dacă ești pregătit să o întâmpini, poți să ai și succes”, a declarat tehnicianul lui PAOK Salonik, la întoarcerea în țară.

Urmăriți Playsport.ro și pe