Halucinant gest făcut Simona Halep noaptea trecută: „Ce naiba te-a apucat?”. Reacția fanilor a venit instant

George Drafta 08.12.2022, 08:50

Simona Halep a stârnit reacţiile fanilor ei în miez de noapte după o decizie care i-a mirat pe cei mai mulţi dintre ei.

Constănţeanca i-a dat unfollow pe o reţea de socializare fostului său antrenor Darren Cahill. Lucru neaşteptat ţinând cont de relaţia pe care cei doi au avut-o de-a lungul timpului. Şi mai ales de felul în care australianul a ales să o sprijine în scandalul de dopaj în care este implicată sportiva.

Fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut gestul neaşteptat al Simonei. Şi şi-au imaginat că a existat un schimb de replici între cei doi care a determinat decizia radicală a fostului lider mondial.

„Ce naiba ai făcut?” sau „De ce i-a dat unfollow lui Darren?”, au întrebat internauţii. Un răspuns l-au primit cumva tot de la „unul de-ai lor”.  „Ea are obiceiul de a le da unfollow oamenilor!”, a sunat motivaţia din mediul virtual.

Simona Halep şi Darren Cahill au colaborat timp de 6 ani, în mai multe rânduri
Simona Halep şi Darren Cahill au colaborat timp de 6 ani, în mai multe rânduri

Încurajări şi susţinere

Chiar dacă Simona a început o colaborare cu Patrick Mouratoglou în luna aprilie a acestui an, australianul a rămas în continuare într-o relaţie apropiată cu sportiva de 31 de ani. Şi toată lumea a apreciat felul în care cei doi au continuat să se complimenteze reciproc. Chiar şi după ce nu au mai avut o relaţie profesională directă. Iar după ce a aflat de suspendarea provizorie primită de Halep, Darren Cahill a reacţionat prompt. Ba a şi făcut o vizită la Bucureşti pentru a-i ridica moralul constănţencei.

„Am stat cu mândrie în admirație față de persoana în care s-a maturizat. Integritatea Simonei este ireproșabilă. Onestitatea a fost întotdeauna cea mai mare putere și cea mai mare slăbiciune a ei. Tenisul e un sport brutal, chiar e. E dificil să ajungi în vârf. E complicat să faci un ban în tenis. Sunt atât de multe țări concurând pentru aceeași bucată de succes, încât trebuie să fii 24/7 dedicat total tenisului: fizic, tehnic și tactic.

Nu contează care este obiectivul, ci să încerci să devii cât de bun posibil. Poți să îți dai seama dacă un jucător este antrenabil încă din primele minute petrecute alături de ei, și asta o faci prin modul în care te ascultă, dacă sunt curioși, dacă pun întrebări. Dacă nu pun întrebări și nu sunt curioși, ajungi să îi antrenezi prin ochii tăi, și nu prin ochii jucătorului. Cu cât mai multe întrebări pune jucătorul, atât devine antrenorul mai informat”, a transmis Cahill la vremea respectivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe