Haos la Bayern Munchen după seria de coșmar. Nagelsmann a convocat o ședință de urgență

Catinca Giosanu 18.09.2022, 14:10
Haos la Bayern Munchen după seria de coșmar. Nagelsmann a convocat o ședință de urgență

Julian Nagelsmann i-a băgat în ședință pe jucătorii săi după ce au pierdut în fața celor de la Augsburg. Antrenorul german le-a făcut mai multe reproșuri elevilor lui. El s-a arătat dezamăgit de prestația echipei și a pus piciorul în prag, în speranța că fotbaliștii vor reveni cu picioarele pe pământ.

Avertismentul lui Julian Nagelsmann

Bayern Munchen a pierdut cu 1-0 în ultima etapă din Bundesliga. Gruparea pregătită de Julian Nagelsmann nu le-a putut face față celor de la Augsburg. Echipa germană a ajuns să ocupe locul 4 în clasament, după șapte meciuri, iar asta îl nemulțumește pe tehnicianul de 35 de ani.

Oficialul a convocat o ședință de urgență după partida cu Augsburg, tocmai pentru a le atrage atenția jucătorilor săi asupra greșelilor pe care le fac atunci când sunt pe terenul de fotbal.

Jucăm foarte, foarte neglijent. Am să mă gândesc la toate. La situația actuală, la mine. Dar mai întâi vreau să vorbesc cu jucătorii până pleacă la echipele naționale”, a subliniat Nagelsmann, după jocul cu Augsburg.

Tehnicianul german, îngrijorat după eșecul cu Augsburg

Nici directorul sportiv al celor de la Bayern Munchen nu este mulțumit de felul în care evoluează lucrurile. Oficialul a tras un semnal de alarmă și a spus unde au greșit elevii lui Nagelsmann.

Avem mari probleme împotriva echipelor care joacă foarte fizic. Dacă n-ai disciplină, foame și forță, nu poți câștiga în Bundesliga. Am luat doar 3 puncte din 12 posibile, așa că sunt puțin îngrijorat. Moralul nostru e la pământ!”, a declarat Hasan Salihamidzic.

Bayern Munchen are cifre dezastruoase

Bayern Munchen aproape că s-a întors în urmă cu 21 de ani. Numai atunci a avut cifre dezastruoase precum cele din actualul sezon.

În ultimele patru meciuri, formația germană a bifat trei egaluri și o înfrângere. În 2001, gruparea care evoluează în Bundesliga a avut patru partide la rând fără succes. Acum, lucrurile nu stau chiar atât de rău, dar antrenorul germna se teme că nu va mai putea îndrepta lucrurile dacă elevii săi nu acordă o atenție mai mare jocului.

Pentru Bayern Munchen urmează meciul cu Bayer Leverkusen. Partida este programată să se desfășoare pe 30 septembrie, după pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale.

Urmăriți Playsport.ro și pe