Helmut Duckadam pune tunurile pe Florin Talpan: „Iar mergem în tribunale? Suporterii au fost mereu cu FCSB!”

Bordei Radu 22.06.2021, 18:04
Helmut Duckadam pune tunurile pe Florin Talpan: „Iar mergem în tribunale? Suporterii au fost mereu cu FCSB!”

Helmut Duckadam pune tunurile pe Florin Talpan. Deși nu mai ocupă nicio poziție la FCSB, fostul mare portar tot nu are o părere foarte bună despre juristul de la Steaua. Eroul de la Sevilla a pretins mereu că FCSB este continuatoarea Stelei și a rămas alături de Gigi Becali. 

Helmuth a pretins mereu o datorie morală față de Gigi Becali dar și faptul că nu se simte legat de clubul Armatei, care nu l-a sprijinit niciodată. Duckadam nu este singura glorie care se află în tabăra FCSB-ului, dar este, de departe, numele cel mai greu.

Helmut Duckadam pune tunurile pe Florin Talpan: „Iar mergem în tribunale? Suporterii au fost mereu cu FCSB!”

De aceea, Duckadam nu a fost niciodată un fan al lui Florin Talpan. Juristul Stelei a fost cel care a dus războiul contra entității deținute de Gigi Becali. În ciuda declarațiilor latifundiarului, Talpan a câștigat cele mai importante procese, până în acest moment. FCSB a pierdut numele și marca Stelei, dar încă se mai duelează pentru palmares.

De aceea, CSA a reînființat echipa de fotbal și Steaua a ajuns la nivel de liga a doua. Promovarea a adus cu ea multe alte probleme, care trebuie rezolvate la nivel administrativ. Cea mai importantă o constituie forma de organizare, care în acest moment nu permite Stelei promovarea în Liga 1. Echipa din Ghencea are nevoie de acționariat privat ca să poată juca pe prima scenă a fotbalului românesc.

Este nevoie de un investitor, dar ce facem. Nu le-a plăcut de Gigi Becali, ok, au scăpat de el. Poate vine cineva care este pe placul lor. Dar ce se întâmplă dacă în viitor va interveni aceeași problemă? Iar apare Florin Talpan, iar mergem prin tribunale? a comentat Duckadam, la Realitatea Sportivă.

Duckadam crede că pentru Steaua este mai bine să nu promoveze

Fostul mare portar crede că șefii clubului au făcut bine că nu s-au agitat să aducă un investitor. Câștigătorul cupei Campionilor nu crede că Steaua este pregătită să promoveze.

Este mai bine să stea un an la liga a doua. Au timp să cumpere jucători, să se organizeze. Sunt echipe puternice ca Petrolul și U Cluj care încearcă de ani de zile, au o structură pusă la punct. Nu cred că le pare rău dacă nu vor putea promova, a continuat Duckadam

Fostul președinte de imagine de la FCSB crede că suporterii nu vor sprijini Steaua.

Majoritatea vor rămâne cu FCSB. Sunt aceeași care veneau cu Chelsea, cu Ajax, cu Valencia, crede Duckadam