Helmut Duckadam, reacție dură despre strategia lui Gigi Becali de la FCSB: „E debandadă totală”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 20:02
Helmut Duckadam, reacție dură despre strategia lui Gigi Becali de la FCSB: „E debandadă totală”. Exclusiv

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a avut o reacție dură despre strategia lui Gigi Becali de la FCSB.

FCSB a pierdut titlul și în acest sezon. Formația antrenată de Elias Charalambous a fost aproape să pună mâna pe titlu, însă, în penultima etapă din play-off-ul Superligii, a fost învinsă de liderul Farul, 2-3, meci în urma căruia titlul a ajuns la Constanța.

Helmut Duckadam, reacție dură despre strategia lui Gigi Becali de la FCSB

„Eroul de la Sevilla” a vorbit în termeni duri despre strategia haotică pe care Gigi Becali o aplică la FCSB. Totodată, consideră că, în aceste condiții, roș-albaștrii nu vor câștiga titlul nici în următorii ani.

„Nici nu mă mai stresez să înțeleg ceva. De câțiva ani nu mai poți să înțelegi nimic, cred că nici Mihai Stoica – apropiatul lui Gigi Becali – nu mai înțelege. O debandadă totală, nu știe stânga ce face dreapta și în stilul ăsta nu cred că vor avea șanse să câștige vreun campionat în următorii ani.

Când un portar și un fundaș central greșesc, se vede și din avion. Cristea mi-a plăcut, dar la un moment dat l-ai folosit fundaș central cu Dawa, apoi cu Tamm, apoi la închidere, ca și Ovidiu Popescu, nu are cum să se omogenizeze. Cum a jucat slab, l-ai distrus”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Aliuță spune lucrurilor pe nume despre ceea ce se întâmplă la FCSB

Marian Aliuță, fostul jucător al FCSB-ului, consideră că Farul a meritat să câștige titlul, deși este fanul echipei patronate de Gigi Becali. Acesta spune că, pentru a cuceri campionatul, roș-albaștrii au nevoie de un antrenor care să decidă totul la echipă.

„A fost un final de campionat interesant. Cred că a fost cel mai frumos final de campionat, din ultimii ani. Păcat că FCSB s-a încurcat, dar, până la urmă, Farul a meritat să fie campioană. La 2-1, mi-am dat seama că jocul se va schimba și vor da totul ca să întoarcă rezultatul, ceea ce au și reușit. Au făcut un joc bun, cu niște copii foarte buni, tineri. Să poți să întorci rezultatul… asta demonstrează că Hagi și jucătorii au valoare.

(n.r. Cât înseamnă Hagi pentru Farul?) 70 la sută, pentru că s-a demonstrat că tot timpul, atunci când un jucător nu dă randament în alte părți, îl pune pe picioare, îl aduce la 100%, apoi poate pleca oriunde. Sunt atâția ani în care FCSB nu a câștigat campionatul, sper ca, la anul, să nu mai aibă emoțiile pe care le-au avut acum, pe final, să facă un lot competitiv și, cel mai important, să aibă un șef în vestiar, un antrenor care să decidă în totalitate”, a declarat Marian Aliuță, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe