Helmut Duckadam, reacție sinceră despre Vlad Chiricheș. “Nu poate să aducă un plus în câștigarea campionatului”

Ioan Valentin Oprea 19.08.2023, 22:46
Helmut Duckadam, reacție sinceră despre Vlad Chiricheș. “Nu poate să aducă un plus în câștigarea campionatului”

Helmut Duckadam nu crede că Gigi Becali a dat lovitura prin achiziţionarea lui Vlad Chiricheş.

Chiar dacă recunoaşte că FCSB are un lot solid, fostul mare portar al Stelei Bucureşti spune răspicat că roş-albaştrilor le lipseşte un antrenor de calitate. Duckadam nu îl vede pe Chiricheş aducând un mare plus echipei şi explică că, atât timp cât Becali va împărţi în continuare legea la FCSB, Florinel Coman şi ceilalţi coechipieri ai săi au vor avea o misiune dificilă în a cuceri titlul.

Nu știu de ce s-a făcut acest transfer, dar Chiricheș nu poate să aducă un plus ca să câștigi campionatul. Ca să aduci un plus, trebuie să ai un antrenor pe bancă. Lotul este destul de valoros ca să câștige campionatul”, a declarat Duckadam, pentru sport.ro.

Eroul de la Sevilla 1986 le transmite fanilor de la FCSB să nu îşi facă speranţe că Becali le va da mână liberă antrenorilor Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Duckadam susţine că patronul de la FCSB nu se va putea abţine să nu se implice la echipă, iar rolul staff-ului tehnic va fi în continuare unul limitat.

La FCSB nu se va schimba nimic cât timp domnul Becali susține echipa. Asta va fi forma de organizare”, a adăugat Duckadam.

Becali nu a vrut să audă de demisia lui Pintilii

După ce Becali şi-a arătat nemulţumirea faţă de modul în care au pregătit Charalambous şi Pintilii returul din Danemarca, cu Nordsjaelland, Pintilii a declarat deschis că este gata să facă un pas în spate.

Becali a solicitat, printre altele, ca antrenamentele roş-albaştrilor să fie mai lungi cu jumătate de oră, iar fazele fixe să fie repetate în mod special. Latifundiarul din Pipera a purtat o discuţie faţă în faţă cu Pintilii şi i-ar fi transmis acestuia că nu va accepta o demisie din partea sa.

Becali a comunicat, de asemenea, că nu mai are niciun interes să îl transfere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe şi a anunţat plecările lui Andrei Cordea şi Vali Gheorghe.

Urmăriți Playsport.ro și pe