Helmut Duckadam, transfer stelar în echipa PlaySport. Vineri, ora 18:00, prima apariție în studioul PlaySport Live

Alex Matei 13.03.2023, 10:59
Helmut Duckadam, transfer stelar în echipa PlaySport. Vineri, ora 18:00, prima apariție în studioul PlaySport Live

Uriașul Duckadam, mutare de Champions League în echipa PlaySport!

Portarul de legendă al Stelei se alătură PlaySport în calitate de invitat al emisiunilor realizate de Sorin Chiriac. Duckadam va apărea pentru prima dată în platoul PlaySport Live vineri, de la ora 18:00.

Duckadam va comenta cele mai importante subiecte ale momentului și va analiza cea mai dură luptă pentru titlu din ultimii ani.

„Sunt onorat și bucuros că voi face echipă cu fotbalistul care m-a făcut să zbier pentru prima dată la un meci de fotbal. La PlaySport LIVE, obișnuim să atacăm subiectele direct, pe poartă, fără ocolișuri. Acum, odată cu venirea în echipă a domnului Helmut Duckadam, ne ”betonăm” și defensiva!

Din punctul meu de vedere, ”Eroul de la Sevilla” este unul dintre analiștii sportivi nu doar super calificați, ci și foarte asumați, care a spus și spune întotdeauna ceea ce gândește. Îmi doresc de la cei care ne urmăresc săptămână de săptămână, la PlaySport LIVE, să fie la fel de ”vii” și autentici și să îl pună în dificultate pe domnul Duckadam, pentru că știu că va face o figură frumoasă și online, așa cum se întâmplă și la TV”, a spus Sorin Chiriac.

PlaySport LIVE e live în fiecare luni, marți și vineri, de la 6 seara, pe canalele de Youtube și Facebook PlaySport, precum și pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe