Hermannstadt îi prelungește contractul lui Dragoș Iancu după accidentarea teribilă pe care a suferit-o. Cât câștigă lunar puștiul

Ioan Valentin Oprea 25.09.2023, 17:38
Hermannstadt îi prelungește contractul lui Dragoș Iancu după accidentarea teribilă pe care a suferit-o. Cât câștigă lunar puștiul

Victimă a unei accidentări grave în timpul partidei de duminică, cu Petrolul Ploieşti, Dragoş Iancu a trecut printr-o operaţie complicată luni, ce s-a întins pe durata a aproximativ cinci ore.

Dani Coman, preşedintele celor de la Hermannstadt, a declarat public că oficialii sibieni vor face tot ce le stă în putinţă pentru a fi alături de tânărul fotbalist în vârstă de 20 de ani. Pentru a-şi transmite solidaritatea, conducerea trupei antrenate de Marius Măldărăşanu a decis să-i prelungească contractul lui Iancu şi, în plus, să-i acorde acestuia o mărire de salariu.

O să îi prelungim contractul, o să îi şi mărim contractul până îşi va reveni. Mai are contract cu noi, dar vrem să îl prelungim pentru că avem încredere în el. Vrem să fim cu toţii cu sufletul alături de el”, a precizat Coman, pentru Fanatik.

Fostul portar al Rapidului, Dani Coman, anunţă că mijlocaşul de 20 de ani câştigă, în prezent, doar 2000 de euro pe lună. Oficialul clubului sibian a refuzat să intre în mai multe amănunte financiare, dar a promis că Iancu va beneficia, în curând, de o remuneraţie mai mare.

2000, nu de RON, de euro. Este un junior, nu ne hazardăm la contracte mari. Dar o să îi mărim salariul. Vom face exact cum credem noi de cuviinţă că e mai bine pentru el”, s-a limiat să spună Dani Coman.

Speră să revină pe gazon în ianuarie

Preşedintele lui Hermannstadt nu s-a hazardat să vină cu o estimare în ceea ce priveşte momentul reîntoarcerii pe teren a lui Dragoş Iancu. Coman aşteaptă mai multe informaţii de la medicii care s-au ocupat de intervenţia chirurgicală şi şi-a exprimat speranţa că jucătorul de 20 de ani va putea să efectueze, alături de ceilalţi coechipieri ai săi, stagiul de pregătire programat în ianuarie 2024.

Sper ca la începutul pregătirii din ianuarie să se poată antrena. Mai multe vă pot spune după amiază sau mâine. Copilul mă întreba dacă mai poate juca fotbal. Voia să îi garantez”, a mai completat Coman.

Fostul goalkeeper laudă atitudinea de care dă dovadă Iancu la antrenamente şi dezvăluie că mijlocaşul lui Hermannstadt rămâne întotdeauna mai mult decât colegii săi pe gazon pentru a exersa loviturile libere şi şuturile de la distanţă.

Este un copil mult prea bun, prea profesionist pentru vârsta lui să nu îl ajute Dumnezeu. Este un băiat senzaţional, rămâne după fiecare antrenament. Dă lovituri libere, şuturi la poartă”, a adăugat Coman.

Urmăriți Playsport.ro și pe