Hrană pentru orgoliul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a obținut un trofeu simbolic la finalul duelului cu PSG și Lionel Messi

Ștefănescu Dragoș 20.01.2023, 14:54
Hrană pentru orgoliul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a obținut un trofeu simbolic la finalul duelului cu PSG și Lionel Messi

Joi, 19 ianuarie, la Riyadh s-a disputat un meci amical de gală. PSG a înfruntat o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al Nassr și Al Hilal. Partida a suscitat un interes uriaș, având în vedere că pe teren s-au aflat Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Meciul a fost câștigat de parizieni, cu scor de 5-4. Ronaldo a marcat două goluri, iar la final a fost desemnat omul meciului.

Cristiano Ronaldo, omul meciului Al Hilal & Al Nassr Stars – PSG

Joi seară, la Riyadh, s-a disputat un meci amical spectaculos. În partida din capitala Arabiei Saudite s-au înfruntat PSG și o selecţionată a celor mai buni jucători de la Al Nassr şi Al Hilal. Meciul a fost extrem de spectaculos, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo fiind în centrul atenției. Partida a fost câștigată de parizeini cu scorul de 5-4. Messi a deschis scorul pentru PSG, dar Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos și a marcat două goluri pentru echipa sa.

La final, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost desemnat omul meciului și a primit un trofeu simbolic din partea organizatorilor.

Prestația excelentă a lusitanului a fost lăudată și de jurnaliștii străini.

Ronaldo le-a dovedit contestatarilor că s-au înșelat și l-a învins pe Messi în lupta pentru premiul de cel mai bun fotbalist a meciului”, au scris cei de la Besoccer.com.

Și jucătorii lui PSG au fost premiați la finalul partidei. Aceștia au urcat pe podium și au primit un trofeu exact ca la marile competiții fotbalistice.

2,6 milioane de dolari pentru un bilet la meciul în care s-au înfruntat Messi și Ronaldo

Interesul pentru această partidă amicală de la Riyadh a fost imens. Nu mai puțin de 2 milioane de cereri de bilete online s-au înregistrat.

Autoritățile saudite au promovat acest eveniment și prin intermediul unei licitații cu scopuri caritabile. Mai exact, Turki Al-Sheikh, consilier al Curţii Regale şi responsabil al Autorităţii Generale Saudite de Divertisment, a oferit ca miză a licitației un bilet la marele meci, sub numele „Beyond Imagination”. Fericitul câștigător al biletului va beneficia de avantaje VIP, precum şedinţe foto cu jucătorii şi acces la vestiare. Licitația a început de la 1 milion de riali saudiți (266.000 de dolari) dar a evoluat rapid, ajungând la o ofertă de 10 milioane de riali (2,6 milioane de dolari). Cel care a oferit această sumă amețitoare este Mushref Al-Ghamdi, un magnat al afacerilor imobiliare.

Urmăriți Playsport.ro și pe