I-a fost furat pe Wembley ceasul de 100.000 de dolari! Ce vedetă a rămas fără accesoriul de lux, la finala Euro

Moldoveanu Camelia / 13.07.2021, 13:27
I-a fost furat pe Wembley ceasul de 100.000 de dolari! Ce vedetă a rămas fără accesoriul de lux, la finala Euro

Finala Euro 2020 a fost plină de incidente neplăcute. Comportamentul suporterilor de pe Wembley a lăsat de dorit, mai ales al celor englezi. Unei vedete din Marea Britanie i s-a furat un ceas de 100.000 de dolari.

Comentarii homofobe în finala de pe Wembley. Starurile Angliei au fost umilite din tribune

Din păcate încă un meci a fost pătat de scandările rasiste. După ce UEFA a pedepsit Ungaria pentru comportamentul suporterilor maghiari, acum FA ia masuri în legătură cu suporterii care au fost pe Wembley. Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost vizați de scandările homofobe pentru că au ratat loviturile de departajare din finala Euro 2020 (Anglia – Italia).

Subliniem cu claritate că oricine se află în spatele unui comportament atât de dezgustător nu este binevenit să urmărească echipa. Vom face tot ce putem pentru a-i sprijini pe jucătorii afectaţi, în timp ce solicităm pedepsele cele mai dure posibile pentru oricine este responsabil.

Vom continua să facem tot ce putem pentru a elimina discriminarea din fotbal, dar implorăm guvernul să acţioneze rapid şi să adopte legislaţia corespunzătoare, astfel încât acest abuz să aibă consecinţe reale.”, a precizat FA, intr-un comunicat, potrivit BBC.

Prințul William se declară dezgustat de abuzurile rasiste

După atitudinea luată de FA și de premierul Boris Johnson, prințul William s-a revoltat și el la adresa propriului popor. Într-un mesaj de pe Twitter a subliniat faptul că este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat și că îi este silă de abuzurile rasiste.

Mi-e silă de abuzurile rasiste îndreptate către jucătorii Angliei după meciul de aseară. Este total inacceptabil ca jucătorii să fie nevoiți să suporte acest comportament abominabil. Trebuie ca totul să se oprească acum, iar cei implicați ar trebui trași la răspundere”, este mesajul postat de prințul William

Poliția din Londra a anunțat anchete menite să rezolve problema postărilor rasiste de pe rețelele de socializare și pedepsirea celor care au făcut astfel de abuzuri.

Încă un incident neplăcut de pe Wembley a ieșit la suprafață

Tot poliția trebuie să ancheteze și furtul unui ceas de 100.000 de dolari. Londi Norris, unul dintre cei mai cunoscuți piloți de Formula 1, a fost jefuit pe Wembley. Acesta s-a aflat în una dintre tribunele oficiale are arenei pentru a susține echipa națională a Angliei, însă a plecat de la meci cu gustul înfrângerii și fără o bijuterie de colecție.

Ceasul este unicat, în culorile portocaliu și albastru, culori McLaren. Brand-ul Richard Mille îl reprezintă și pe Rafael Nadal. Furtul accesoriului a fost anunțat chiar de către McLaren. Aceștia au ținut să sublinieze faptul că pilotul nu a fost vătămat.

McLaren poate confirma că Lando Norris a fost implicat într-un incident, după finala EURO 2020 disputată pe Wembley, în timpul căruia i-a fost furat ceasul pe care îl purta. Din fericire, Lando nu a fost vătămat, dar, perfect de înțeles, e zdruncinat de cele întâmplate.

Echipa îl susține pe Lando și suntem convinși că fanii curselor ni se vor alătura și îi vor ura toate cele bune pentru Marele Premiu al Marii Britanii din week-end. Deoarece acum e vorba de o responsabilitate a poliției, nu putem face alte comentarii”, se arată în comunicatul emis de McLaren.