I-au cerut un selfie și au ajuns să petreacă o seară de pomină. Cum s-a distrat Tyson Fury cu două fane

Radu Bordei 05.11.2021, 11:57

Când s-au apropiat să îi ceară un selfie, cele două fete nu se așteptau că vor ajunge să petreacă o seară de pomină cu marele campion mondial al greilor. Cel supranumit „The Gypsy King” o tot ține în petreceri, după ultima victorie spectaculoasă, în fața lui Deontay Wilder. Cei doi mari rivali au fost implicați într-o „trilogie” de senzație. Primul meci a fost o remiză, dar următoarele două confruntări i-au revenit lui Fury, ambele victorii prin KO.

Ultimul meci a fost considerat drept specialiști drept una din cele mai spectaculoase lupte din boxului. Iar Fury, încă neînvins în carieră, profită de fiecare moment liber pentru a se distra. De altfel, după meciul de luna trecută, a ținut-o într-o distracție continuă, alături de soția lui, timp de 2 zile.

De la un selfie, la o seară de pomină alături de campionul mondial. Cum au reușit două fane să rămână cu niște amintiri de neuitat

Stella Kabelis (21 de ani) și Kailah Downie (24 de ani) ieșiseră la un restaurant, când au observat că la o masă alăturată stătea chiar Tyson Fury, alături de prietenul și unul din antrenorii săi, Andy Lee. Fetele și-au făcut curaj și l-au abordat pe campionul mondial, pentru a face poze cu el. Acesta a fost amabil și apoi a intrat în discuții cu ele. După un timp, Tyson și amicul lui le-au invitat pe fete la un bar.

Acolo cei patru s-au dezlănțuit, s-au consumat shot-uri de băutură și s-a dansat. Tyson s-a mișcat pe ritmul muzicii la fel de bine ca în ring. Toată lumea s-a distrat și apoi petrecerea s-a mutat la apartamentul fetelor. Boxerul nu a mai stat însă foarte mult și a pelcat acasă, acolo unde era așteptat, probabil, de nevasta lui, Paris.

„A fost un gentleman absolut. Este un adevărat campion al poporului”

Stela și Kailah s-au simțit foarte bine în compania sportivului și nici nu s-a ajuns la episoade regreatabile. dimpotrivă, se pare că Tyson a fost încântat să petreacă puțin timp în compania unor fete normale. Campionul este cunoscut pentru faptul că nu se ferește de fani și, în afara ringului este un om modest.

Fetelor nu le-a venit să creadă ce noroc au avut. Au petrecut niște ore foarte frumoase alături de Tyson. Acesta este un amre campion, dar și un gentleman desăvârșit. Au mâncat, au băut ceva, au dansat. Tyson s-a simțit și el foarte bine. Se știe că este un „campion al maselor”, mereu îi place să stea cu oamenii normali. Iar la final s-a întors acasă, la soție, a declarat pentru presă, un apropiat al celor două fete.

Urmăriți Playsport.ro și pe