I-au decis viitorul lui Ronald Koeman la FC Barcelona. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească olandezul pentru a continua

Bădulescu Silvian / 26.10.2021, 12:04
I-au decis viitorul lui Ronald Koeman la FC Barcelona. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească olandezul pentru a continua

FC Barcelona nu trece prin cea mai bună perioadă. Aceștia au pierdut duelul din El Clasico, cu Real Madrid, scor 1-2. Catalanii au ajuns la cea mai proastă serie în meciurile directe cu rivalii din ultimii 56 de ani, după ce au pierdut al 4-lea clasic la rând.

Ce trebuie să facă Ronaldo Koeman pentru a rămâne

Forma slabă a echipei a fost discutată în ședință de către oficialii clubului. Totdată, aceștia i-au hotărât viitorul antrenorului olandez. Funcția acestuia nu a depins de această partidă. Viitorul însă este incert pentru fostul jucător al Barcelonei, chiar dacă meciul contra Realului a fost echilibrat.

Conform celor de la Marca, pentru Koeman urmează trei partide decisive. În contextul în care se spune că rezultatul din meciul direct cu Real Madrid n-a contat pentru a-și păstra funcția, urmează o perioadă decisivă pentru tehnician. Barcelona este obligată să câștige partidele cu Rayo Vallecano și Deportivo Alaves, din campionat, precum și disputa din UEFA Champions League, contra celor de la Dynamo Kiev, pentru a rămâne pe poziții.

Mașina lui Koeman, atacată de fani după partida cu Real

La finalul meciului, în incinta stadionului Camp Nou, mașina olandezului a fost atacată de suporterii blaugrana, nemulțumiți, evident, de rezultatul partidei. Se pare că aceștia i-ar fi lovit și scuipat automobilul, dar au aruncat și cuvinte grele antrenorului, cerându-i demisia. Mai mult, se pare că unul dintre suporterii nervoși s-ar fi urcat pe mașina acestuia, pentru a-l oprit să își continue traseul.

Mundo Deportivo, publicație spaniolă, a scris după meci că Ronald Koeman este afectat de evenimentele petrecute. Lucrul care îl deranjează pe acesta este că în mașina se afla și soția acestuia, Bartina, în vârstă de 60 de ani. Femeia a tras o sperientură enormă, întrucât nu este obișnuită cu astfel de evenimente. Managerul echipei se gândește la ce s-ar fi întâmplat dacă în autovehicul s-ar fi aflat și cei trei copii ai cuplului.

Barcelona a anunțat deja că se pregătesc măsuri în întâmpinarea unor viitoare astfel de incidente.

FC Barcelona condamnă public actele violente și reprobabile cu care antrenorul nostru s-a confruntat la ieșirea de pe Camp Nou. Clubul va lua măsuri de securitate și disciplinare pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete” a fost cominucatul emis de club la scurt timp după aceste incidente.

Barcelona ocupă locul 9 în clasamentul ligii, cu 15 puncte acumulate după 9 meciuri jucate, precum și locul 3 în grupa E a Ligii Campionilor, cu 3 puncte după 3 partide disputate.