I-au pus pe masă 700 de milioane de euro și au plecat de urgență la Paris. Cum a reacționat Mbappe

Cosmin Olteanu 27.07.2023, 12:51
I-au pus pe masă 700 de milioane de euro și au plecat de urgență la Paris. Cum a reacționat Mbappe

I-au pus pe masă 700 de milioane de euro și au plecat de urgență la Paris. Cum a reacționat Mbappe.

Cei de la Al-Hilal îl doresc cu orice preț pe Kylian Mbappe. Astfel că formația din Arabia Saudită a înaintat o ofertă de 300 de milioane de euro PSG-ului, în timp ce, lui Mbappe, i-a propus un salariu de 200 de milioane pe un singur an, care ar putea ajunge la 700 de milioane, dacă va primi, în totalitate, banii veniți din drepturi de imagine.

I-au pus pe masă 700 de milioane de euro și au plecat de urgență la Paris. Cum a reacționat Mbappe

Deși cei de la PSG au acceptat suma de transfer de 300 de milioane de euro pentru Mbappe, L’Equipe anunță că starul francez nici nu vrea să audă de o mutare în Golf, astfel că șansele ca acesta să ajungă la Al-Hilal sunt zero.

Kylian Mbappe a intrat într-un conflict cu șefii PSG-ului, acesta nedorind să-și prelungească înțelegerea care va expira în 2024. Totodată, fotbalistul nu vrea să plece de la campioana Franței în această vară, deși conducerea de la PSG l-a informat că nu este de acord ca acesta să plece liber de contract, în 2024, de pe „Parc des Princes”.

Prin urmare, șefii PSG-ului au decis să-l excludă din lot pe Mbappe.

Mesajul lui Al-Khelaifi pentru Kylian Mbappe

„Am fost șocat când am aflat că Mbappe are intenția să plece gratis. Kylian e un băiat grozav, un domn, și să plece gratis… Am fost șocat și dezamăgit.

Vrem ca Mbappe să rămână, dar el nu poate pleca gratis, e clar și simplu. Am avut o înțelegere verbală cu Mbappe, așa că nu e loc de discuții.

Am avut o înțelegere cu el, după cum a anunțat și Mbappe, o înțelegere verbală. De aceea sunt șocat. În fotbal, nu se poate ca cel mai bun jucător al tău să plece gratis. Nu se întâmplă niciodată.

Kylian Mbappe trebuie să se decidă săptămână viitoare sau în cel mult două săptămâni. Nu mai mult.

Dacă nu vrea să semneze un nou contract, ușa este deschisă! Nimeni nu e mai important decât clubul, niciun jucător, nici măcar eu. E foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG-ului, recent, pentru Le Parisien, despre situația lui Kylian Mbappe.

Urmăriți Playsport.ro și pe