„I don’t have magic baghet”. Bașkanii lui Gaziantep au intervenit imediat după declarațiile lui Șumudică

Bogdan Solomon 18.09.2023, 19:56
„I don’t have magic baghet”. Bașkanii lui Gaziantep au intervenit imediat după declarațiile lui Șumudică

Discursul lui Marius Șumudică după debutul cu stângul în noul mandat pe banca lui Gaziantep nu a rămas fără ecou. Bașkanii au transmis imediat un mesaj ferm.

Bașkanii lui Gaziantep au intervenit după declarațiile făcute de Șumudică

În stilul caracteristic, tehnicianul român le-a transmis jurnaliștilor turci, la finalul meciului cu Kayserispor, că nu are o „baghetă magică” pentru a schimba complet fața echipei în doar câteva zile, după care a avut un mesaj pentru proprii jucători: nu va ezita să ia măsuri față de cei care nu vor da totul pe teren.

Nici reacția conducerii nu s-a lăsat prea mult așteptată. Președintele Memik Yılmaz a subliniat la rândul său că Morais, Niță, Drăguș și ceilalți jucători transferați recent nu au avut suficient timp de acomodare și l-a asigurat pe „Șumi” de sprijin necondiționat în demersul de a evita retrogradarea.

„După ce antrenorul nostru Șumudică a preluat funcția, am finalizat multe transferuri importante în scurt timp. Cu toate acestea, acești jucători nu au reușit încă să se integreze pe deplin în echipă. Am construit o echipă foarte bună, iar acest grup va ajunge pe locurile pe care le merită în scurt timp, lăsând în urmă problema adaptării.

Credem în staff-ul nostru tehnic și în jucătorii noștri. Suntem conștienți că ne-am supărat suporterii, sper să-i facem din nou fericiți câștigând meciul cu Istanbulspor (n.r. vineri, 22 septembrie, la ora 20:00 a României).

„I don’t have a magic baghet”

„I don’t have a baghet, magic baghet to transform the team” (n.r. Nu am o baghetă magică să transform echipa atât de rapid). Maxim a jucat bine, dar trebuie să înscrie, e printre cei mai buni jucători din campionat. Junior Morais a jucat și el foarte bine, Denis Drăguș la fel.

Am jucat foarte bine în prima repriză. Am ajuns de multe ori în poziții de a marca, am fi putut să o facem, dar nu am reușit. A fost imposibil să marcăm. Am avut mai multe cornere, mai multe lovituri libere și mai multe șuturi, dar nu am înscris. Trebuia să ne arătăm calitatea.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul, i-am antrenat doar cinci zile și am făcut deja patru transferuri. Nu va fi ușor. A fost o presiune foarte mare pe Kayseri și nu au putut să iasă jumătatea lor în primele 20 de minute. Când începi meciul cu penalty devine foarte dificil. Toată lumea trebuie să se trezească! Cine vrea să își dea sufletul pe teren trebuie să facă sacrificii. Trebuie să luăm trei puncte în meciul viitor”, a fost discursul rostit de Marius Șumudică la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe