I s-a pus cruce și lui Uhrin. „Face 2 victorii, apoi 8 înfrângeri și pleacă. Jucătorii rămân tot ăștia?”

Marian Cărăvan 14.04.2021, 14:57
I s-a pus cruce și lui Uhrin. „Face 2 victorii, apoi 8 înfrângeri și pleacă. Jucătorii rămân tot ăștia?”

Dusan Uhrin revine la Dinamo, după ce Gigi Mulțescu a renunțat la postul de antrenor principal. Nu au trecut decât câteva ore de la anunțul numirii noului tehnician, dar cehului nu i se întrevede un viitor lung în Ștefan cel Mare. I s-a pus cruce și lui Uhrin.

I s-a pus cruce și lui Uhrin

Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo, după eșecul cu Astra, din semifinalele Cupei României. În locul său a venit cehul Dusan Uhrin, cel care o mai antrenase pe Dinamo și sezonul trecut, ratând însă calificarea în play-off. Un fost jucător al lui Dinamo nu-i dă prea mari șanse antrenorului ceh. Practic, Dacian Varga îl ironizează pe Dusan Uhrin.

Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate… Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători… ce să facă? Jucătorii rămân aceiași, nu? Nu văd luminița de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea să facă orice antrenor care vine acum.

Ce ar putea să facă Dusan? Nici nu e român… Are două victorii la Gaz Metan… E bine, nu? Obține două victorii și după pleacă pentru că vor urma opt înfrângeri. Glumesc…”, a declarat Dacian Varga.

Fostul jucător al „câinilor” e de părere că Dinamo se va salva de la retrogradare, dar că în Cupa României nu va avea nicio șansă. Dinamo a pierdut manșa tur din semifinale cu Astra, scor 0-1.

Nu te motivezi când joci în semifinală și ești la un pas de finală? De ce te apuci de fotbal? Ca să ridici un trofeu deasupra capulu! Dinamo nu câștigă Cupa, dar scapă de retrogradare”, a declarat Dacian Varga, conform GSP.ro.

I s-a pus cruce si lui Uhrin. Antrenorul ceh al lui Dinamo este ironizat de un fost jucator al „cainilor”
I s-a pus cruce si lui Uhrin. Antrenorul ceh al lui Dinamo este ironizat de un fost jucator al „cainilor”

Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo, dar și alte trei formații din Liga 1

Cel supranumit „SMURD-ul” a sosit la club într-o postură critică și nu s-a simțit deloc confortabil ca, cei care conduc pe Dinamo, să caute permanent noi antrenori. Nici jucătorii nu l-a ascultat pe Mulțescu așa cum ar fi trebuit, iar ruptura a fost una inevitabilă.

Dusan Uhrin Jr. a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada august 2019 – martie 20202, timp de 26 de partide. Cehul era liber de contract după ce își încheiase socotelile cu Gaz Metan Mediaș, în luna septembrie a anului trecut. În România, Uhrin le-a mai antrenat pe Poli Timișoara și CFR Cluj. De asemenea, acesta a mai antrenat pe Mlada Boleslav, AEL Limassol, Slavia Praga, Viktoria Plzen și Dinamo Tbilisi.

Dusan Uhrin este născut la data de 11 octombrie 1967, la Praga.