I s-a pus prețul lui Ianis! Aceasta este suma pentru care Rangers l-ar vinde. Cine ar plăti atâția bani pe Hagi Jr.?

Marian Cărăvan 01.04.2021, 19:44
I s-a pus prețul lui Ianis! Aceasta este suma pentru care Rangers l-ar vinde. Cine ar plăti atâția bani pe Hagi Jr.?

Glasgow Rangers a stabilit suma pentru care Ianis Hagi se poate transfera la alt club. O sumă deloc de neglijat. Ceea ce ne poate duce cu gândul la faptul că scoțienii îl vor pe internaționalul român pe Ibrox Park și în sezonul viitor. I s-a pus prețul lui Ianis! Aceasta este suma pentru care Rangers l-ar vinde.

I s-a pus prețul lui Ianis! Aceasta este suma pentru care Rangers l-ar vinde

Ianis Hagi a devenit un fotbalist valoros pentru liderul din campionatul Scoției. Rangers se va încununa cu titlul de campioană la capătul acestui sezon de Scottish Premiership, ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru internaționalul român. Gruparea de pe Ibrox Park îl vrea în continuare pe Ianis Hagi, cu toate că de mijlocașul român s-a interesat Lazio. Care ar fi dispusă să aloce o sumă importantă pentru a-l readuce pe Ianis în Serie A. Dar, nu! Steven Gerrard vrea să-l păstreze pe fotbalistul român și le-a transmis asta clar oficialilor lui Rangers.

Mai mult decât, gruparea scoțiană a anunțat suma pentru care Ianis Hagi ar putea fi cedat la alt club. I s-a pus prețul lui Ianis! 12 milioane de euro cere Rangers pentru internaționalul român. Aceasta este suma pentru care Rangers l-ar vinde. Cine ar plăti atâția bani pe Hagi jr.? Asta în condițiile în care fotbalistul a confirmat doar parțial, deși primește constant laude.

Îl vrea Lazio, însă oferă doar jumătate din sumă. Echipa din capitala Italiei l-a urmărit pe Ianis încă dinainte de transferul acestuia la Rangers. Conform Gazzetta dello Sport, Lazio ar fi dispusă să ofere 6 milioane de euro. O sumă sub pretențiile scoțienilor. Dacă ar obține suma cerută, Rangers ar fi pe profit. Asta ținând cont de faptul că a fost cumpărat în vara anului trecut cu 3,4 milioane de euro de la Genk.

I s-a pus pretul lui Ianis! Fotbalistul lui Rangers a marcat golul victoriei Romaniei cu Macedonia de Nord
I s-a pus pretul lui Ianis! Fotbalistul lui Rangers a marcat golul victoriei Romaniei cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi, gol decisiv cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi s-a aflat printre jucătorii convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru cele trei meciuri ale naționalei de la finalul lunii martie. Echipa națională a început campania de calificare la Mondialul de anul viitor, din Qatar. Și o începuse bine, cu o victorie cu 3-2 în fața Macedoniei de Nord. Cu gol decisiv marcat de Ianis Hagi, în minutul 85. Acesta intrase pe teren în minutul 76, în locul lui Florin Tănase. A fost titular cu Germania (scor 0-1), fiind înlocuit în minutul 83 cu Maxim. La Erevan, în Armenia – România 3-2, Ianis Hagi a fost doar rezervă.

Pentru Rangers, Ianis Hagi a marcat 7 goluri în acest sezon. A bifat și 12 pase decisive în 38 de meciuri în tricoul noii campioane a Scoției.

Urmăriți Playsport.ro și pe